KantoorRecensie.nl
  1. Softwares
  2. business intelligence

De 10 beste business intelligence-tools voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Als je op zoek bent naar een business intelligence-oplossing, kun je nooit verkeerd gaan met steun van onze top 10! Begrijp meer over de voordelen van business intelligence en welke producten je moet kiezen, door deze ultieme lijst van geweldige software te bekijken. Met behulp van deze lijst kun je eenvoudig je keuze bepalen door een vergelijking te maken tussen de voordelen en de prijzen van de producten. Klaar om je business intelligence te verbeteren? Laten we beginnen met onze top 10!

Over het algemeen is het altijd handig om een business intelligence-tools te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een business intelligence daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste business intelligence wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 business intelligence-tools voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een business intelligence uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede business intelligence koopt en geen verkeerde business intelligence koopt.

Een goede business intelligence kopen

Een goede business intelligence kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een business intelligence. De best geteste business intelligence-tools voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 business intelligence-tools te kijken. Dan zie je direct welke business intelligence-tools goed zijn. De business intelligence-tools vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste business intelligence-tools voor je kantoor

De 10 beste business intelligence-tools voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een business intelligence-tools kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een business intelligence test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de business intelligence-tools van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede business intelligence-tools aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze business intelligence reviews

De prijzen van de business intelligence-tools zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de business intelligence. We hebben dus geen business intelligence-tools online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 business intelligence-tools. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste business intelligence-tools. Heel wat mensen zochten op wat de beste business intelligence-tools is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede business intelligence-tools in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste business intelligence-tools op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende business intelligence ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de business intelligence-tools die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de business intelligence ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een business intelligence koopt. Een business intelligence kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een business intelligence een goede optie is.

Na onze business intelligence-tools vergelijking is wat ons betreft deze business intelligence best getest: Leerboek Business Intelligence.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze business intelligence terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze business intelligence kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw business intelligence kunt kopen. 

Beste 10 business intelligence-tools van nu

Leerboek Business Intelligence.

5/5

Leerboek Business Intelligence biedt een uitgebreide kijk op deze belangrijke ontwikkeling. Met dit boek leer je de basisprincipes van Business Intelligence en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. Het boek beantwoordt vragen over datawarehouses, ETL, Analytics, front-end, visualisaties, Data Science, Machine Learning en de rol van de cloud. Daarnaast gaat het boek in op bedrijfskundige aspecten en worden er voorbeelden en opdrachten uitgewerkt. Deze derde druk is geactualiseerd en aangevuld. Er is meer aandacht voor bedrijfskundige aspecten en de voorbeelden en opdrachten zijn uitgebreid. Je vindt bij dit boek ook een website. Hier vind je extra informatie, oefeningen en voorbeelden. Hiermee kun je direct aan de slag met wat je geleerd hebt uit deze leerboek. Leerboek Business Intelligence is een waardevolle aanvulling voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld van Business Intelligence. Met dit boek leer je hoe je Business Intelligence kunt toepassen om je organisatie kosteneffectiever te laten werken en een voorsprong te geven op concurrenten.

Business Intelligence For Dummies.

5/5

Business Intelligence For Dummies is een must-have voor iedereen die meer wil weten over Business Intelligence. Het boek maakt Business Intelligence toegankelijk en begrijpelijk, zodat u precies kunt zien hoe de verschillende toepassingen en technologieën samenwerken om data te verzamelen, te analyseren en te presenteren. Hiermee kunt u beter beslissingen nemen over uw producten, klanten, concurrenten en meer. Het boek bevat een overzicht van de belangrijkste begrippen en technieken die vandaag de dag worden gebruikt door bedrijven. U leert hoe u gegevens kunt verzamelen, opslaan, analyseren en presenteren, en hoe u deze kunt gebruiken om verstandige beslissingen te nemen over uw bedrijf. U leert ook hoe u slimme systemen kunt bouwen om beslissingen te ondersteunen, of het nu gaat om de productie, de omzet of de kosten.

Expert handboek ExpertHandboek Business Intelligence.

5/5

ExpertHandboek Business Intelligence is een must-have voor elke bedrijfskundige die beter wil begrijpen hoe bedrijven renderen op basis van data en informatie. Het boek maakt u vertrouwd met de principes van Business Intelligence, de technologie die deze informatie verzamelt en verwerkt. U leert hoe u deze informatie kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen en uw bedrijf verder te ontwikkelen. Het boek bevat een heldere verklaring van de basisprincipes van Business Intelligence, een overzicht van de technologieën die worden gebruikt en een gedetailleerde handleiding voor het implementeren van een BI-strategie. Er is ook een gedetailleerd overzicht van de verschillende manieren waarop bedrijven informatie kunnen verzamelen, verwerken en analyseren. Dit boek is een must-have voor iedereen die meer wil weten over de wereld van Business Intelligence. Als extra service biedt de auteur ook een webversie van dit boek aan. Als u zich hierop registreert, krijgt u gratis toegang tot extra relevante informatie en tips. Daarnaast krijgt u ook toegang tot een online forum waar u met andere experts en bedrijfskundigen kunt discussiëren over Business Intelligence.

Purpose, Meaning, and Passion (HBR Emotional Intelligence Series).

5/5

Product naam: Doel, betekenis en passie (HBR emotionele intelligentie serie). Productbeschrijving: Vind je doel op het werk. In een ideale wereld zou ons werkleven volledig bevredigend en intrinsiek motiverend zijn. Maar wat als je vastzit in een baan en je hart er niet meer in zit? Of wat als de missie van je bedrijf lijkt los te staan ​​van het werk dat je dag in dag uit doet? Dit boek laat de kracht van passie zien - en hoe u en uw team het op het werk kunnen vinden. Deze verzameling artikelen bevat: Finding Meaning at Work, zelfs als je baan saai is, door Morten Hansen en Dacher Keltner; Wat te doen als je hart er niet meer in zit, door Andy Molinsky; Je vindt je doel niet, je bouwt het, door John Coleman; Hoe betekenis te vinden in een baan die niet je ware roeping is, door Emily Esfahani Smith; Je bent nooit klaar met het vinden van doel op het werk, door Dan Pontefract; Van doel naar impact, door Nick Craig en Scott A. Snook; Vijf vragen om je medewerkers te helpen hun innerlijke doel te vinden, door Kristi. Deze collectie artikelen biedt een kans om je doel te vinden, betekenis te geven aan je werk en je passie te vinden, zelfs als je baan het niet lijkt te bieden. Je leert hoe je kleine stappen kunt nemen om je leven en je werk te transformeren en de impact te vergroten. Naast de artikelen introduceert deze bundel ook een aantal praktische technieken en strategieën om je te helpen je authentieke doelstellingen te bereiken. Deze boekenbundel biedt een kans om je verbeelding te gebruiken, creatieve oplossingen te vinden en je levensdoelen te verwezenlijken. Met deze handleiding kun je je persoonlijke vermogen om emotionele intelligentie te gebruiken, te vergroten en je doelen te bereiken.

Aesthetic Intelligence How to Boost It and Use It in Business and Beyond.

5/5

Met Aesthetische Intelligentie: Hoe het te versterken en te gebruiken in het bedrijfsleven en daarbuiten, neemt Pauline Brown, voormalig leider van het luxe goederenbedrijf LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton Noord-Amerika, het kunst- en wetenschappelijke aspect van merkontwikkeling onder de loep. In een wereld waarin mensen goedkoop en gemakkelijk toegang hebben tot de meeste producten en diensten, maar tegelijkertijd verlangen naar rijkere en meer betekenisvolle ervaringen, is esthetiek een sleutelfactor geworden voor het succes van de meeste bedrijven, en zelfs voor hun overleving. In dit baanbrekende boek laat Brown zien hoe professionals, ondernemers en anderen de kracht van de zintuigen kunnen gebruiken om producten, diensten en ervaringen te creëren die opvallen, aansluiten bij hun klanten en op de lange termijn waarde toevoegen aan hun bedrijf. De kracht ligt in Aesthetische Intelligentie - of de andere AI, zoals Brown het noemt. Aesthetische Intelligentie kan worden geleerd. Mensen zijn immers geboren met veel meer capaciteit dan ze gebruiken, maar zelfs degenen die aanleg hebben, moeten hun vaardigheden blijven verfijnen, tenzij ze de voordelen van hun capaciteiten willen benutten. Brown biedt een stapsgewijze handleiding voor het verbeteren van Aesthetische Intelligentie en het gebruik ervan in het bedrijfsleven en daarbuiten.

HBR's 10 Must Reads Boxed Set with Bonus Emotional Intelligence (7 Books) (HBR's 10 Must Reads).

5/5

Dit HBR's 10 Must Reads Boxed Set met Bonus Emotional Intelligence (7 boeken) (HBR's 10 Must Reads) is een set met zeven bestsellers van Harvard Business Review. Met dit pakket heb je alle belangrijkste managementideeën op één plek. Je kunt de set als een 7-volume paperback boxset of als een ebook-set verkrijgen. Met deze collectie heb je toegang tot honderden Harvard Business Review-artikelen over verandering, leiderschap, strategie, management van mensen en het managen van jezelf. Het HBR's 10 Must Reads Boxed Set bevat zeven bestsellers over verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan verandermanagement, leiderschap, strategie, managen van jezelf, enz. Met deze set kun je je eigen en de prestaties van je organisatie maximaliseren. Naast deze zeven e-books krijg je ook toegang tot extra materiaal zoals een webinar over emotionele intelligentie, een e-workbook met tips en tricks en een speciale handleiding met informatie over de toepassing van de tips.

Leerboek Business Intelligence.

5/5

Organisaties verzamelen al jaren gegevens in databases. Om een stap verder te gaan naar zinvol gebruik hiervan hebben ze Business Intelligence nodig. Als dit goed toegepast wordt, kan dit organisaties kosteneffectiever laten werken of zelfs een voorsprong geven op concurrenten. Studenten kunnen het vakgebied van Business Intelligence leren ontdekken met het Leerboek Business Intelligence. Het boek start met het definiëren van Business Intelligence en wat organisaties ermee moeten doen. Ook datawarehouses komen aan bod: wat zijn het en waarvoor hebben we ze nodig? Wie gebruiken ze al? Hoe werkt dat? Verder behandelt het boek ETL, analytics en het front end. Daarnaast is er informatie opgenomen over Big Data en (Advanced) Analytics. Ook is er een hoofdstuk toegevoegd over de do's en don'ts voor rapportopmaak. De tweede druk van dit boek is geheel geactualiseerd en uitgebreid. Het is geschreven door Peter ter Braake, een ervaren SQL Server docent/consultant en MCT sinds 2002. Ook was hij SQL Server MVP van 2012 tot 2020. Met dit boek kunnen studenten zich volledig voorbereiden op hun professionele leven.

Self-Awareness (HBR Emotional Intelligence Series).

5/5

Met de Self-Awareness (HBR Emotionele Intelligentie Serie) krijg je de kans om je talenten, beperkingen en potentieel te ontdekken. Deze boek geeft je de handvatten om je gedachten en emoties te begrijpen. Je leert hoe je je collega's overtuigd om te delen wat ze echt van je denken en waarom zelfbewustzijn leidt tot meer productieve en bevredigende relaties met je werknemers en leidinggevenden. Deze reeks bevat het werk van Daniel Goleman, Robert Steven Kaplan en Susan David. Het is handig leesvoer over het menselijke aspect van het professionele leven vanuit de Harvard Business Review. Elk boek bevat bewezen onderzoeken over hoe emoties ons werk leven beïnvloeden, praktische adviezen voor het gebruik van moeilijke mensen en situaties en inspirerende essays over het beheren van emotioneel welzijn op het werk. Upliftend en praktisch, deze boeken beschrijven de sociale vaardigheden die cruciaal zijn voor ambitieuze professionals om te beheersen.

Internet of Things: What You Need to Know About IoT, Big Data, Predictive Analytics, Artificial Intelligence, Machine.

5/5

Internet of Things (IoT) is een opkomende technologie waarmee fysieke objecten verbonden worden met digitale netwerken. Het is een van de meest innovatieve technologieën die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Met IoT kunt u uw apparaten verbinden met elkaar, waardoor u kunt genieten van een betere communicatie en meer controle over uw omgeving. Met IoT kunnen apparaten onderling communiceren, waardoor uw huis of kantoorautomatisering, beveiliging, privacy en energieverbruik verbeterd worden. Met dit boek leert u alles over IoT, Big Data, Predictive Analytics, Artificial Intelligence en Machine Learning. U leert hoe u apparaten kunt verbinden met elkaar, waardoor u kunt genieten van veel nieuwe en interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld het automatisch verlichten van uw kamer als u thuiskomt, of apparaten die u helpen bij het beheren van uw energieverbruik. U leert ook hoe u uw persoonlijke gegevens kunt beschermen met behulp van beveiligingsmaatregelen. Met dit boek kunt u al uw IoT-apparaten aansluiten, beheren en beveiligen, waardoor uw huis of kantoor meer veilig en efficiënt wordt.

HBR Guides to Emotional Intelligence at Work Collection (5 Books) (HBR Guide Series).

5/5

De HBR Guides to Emotional Intelligence at Work Collection (5 Boeken) (HBR Guide Series) biedt je een waardevolle kans om je emotionele intelligentie te verbeteren. Uit onderzoek is gebleken dat emotionele intelligentie belangrijker is dan andere competenties om een goede leider te zijn. Emoties spelen een grote rol bij veel professionele interacties - of je nu je team inspireert om betere prestaties te leveren, je baas overtuigt om iets vanuit jouw perspectief te zien, omgaat met moeilijke collega's of je eigen stressniveau beheerst. Het is duidelijk dat het vermogen om je emoties te beheersen een belangrijke criteria is in het aannemen en bevorderen van mensen. Deze verzameling van vijf boeken uit de HBR-gidsreeks zal je helpen je emotionele intelligentie te verbeteren en je te leren hoe je moet omgaan met de meest voorkomende problemen op het werk. Je leert hoe je je stemmingen en reacties kunt monitoren en beoordelen, hoe je een conflict kunt aangaan en wanneer je het beter kunt laten gaan, hoe je mensen kunt beïnvloeden, hoe je je competenties kunt verbeteren en hoe je stress op een productieve manier kunt aanpakken. Met de HBR Guides to Emotional Intelligence at Work Collection krijg je advies van toonaangevende experts over hoe je je emotionele intelligentie kunt verbeteren en succesvol kunt zijn op je werk.

Beste business intelligence - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede business intelligence tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de business intelligence-tools. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere business intelligence-tools beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een business intelligence kopen gaat.

Conclusie over de best geteste business intelligence-tools

We zijneden er trots op dat we de toplijst met business intelligence-software hebben kunnen aanbieden. Deze lijst is perfect als ultieme gids om de juiste software te kiezen. Er staan alleen de beste producten op, waarbij prijs en kwaliteit centraal staan. We hopen dat je hier je voordeel mee doet en dat onze blog je heeft helpen bij het bepalen van de juiste business intelligence-software. Mocht er nog iets onduidelijk voor je zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van al jouw vragen en het uiteindelijk kiezen van de perfecte software. Blijf ons blog lezen voor informatie over business intelligence en blijf op de hoogte van al de nieuwste ontwikkelingen.

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023