KantoorRecensie.nl
  1. Kantoorartikelen
  2. weekplanner

De 10 beste weekplanners voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Vergeet het gedoe aan het einde van elke maand om je eindelijk over te halen een weekplanner te kopen. De verwarrende opties en de twijfel of je de juiste keuze kan maken, maakt het alleen maar erger. Dus als je student bent en op zoek bent naar een weekplanner dan heb je nu de beste opties voor je gebundeld in onze top 10. Je bent een stap dichter bij het optimaliseren van je werk om ervoor te zorgen dat je geen deadlines mist.

Over het algemeen is het altijd handig om een weekplanners te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een weekplanner daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste weekplanner wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 weekplanners voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een weekplanner uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede weekplanner koopt en geen verkeerde weekplanner koopt.

Een goede weekplanner kopen

Een goede weekplanner kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een weekplanner. De best geteste weekplanners voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 weekplanners te kijken. Dan zie je direct welke weekplanners goed zijn. De weekplanners vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste weekplanners voor je kantoor

De 10 beste weekplanners voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een weekplanners kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een weekplanner test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de weekplanners van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede weekplanners aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze weekplanner reviews

De prijzen van de weekplanners zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de weekplanner. We hebben dus geen weekplanners online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 weekplanners. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste weekplanners. Heel wat mensen zochten op wat de beste weekplanners is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede weekplanners in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste weekplanners op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende weekplanner ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de weekplanners die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de weekplanner ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een weekplanner koopt. Een weekplanner kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een weekplanner een goede optie is.

Na onze weekplanners vergelijking is wat ons betreft deze weekplanner best getest: Purpuz Planner PRO Weekplanner Agenda Ongedateerd.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze weekplanner terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze weekplanner kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw weekplanner kunt kopen. 

Beste 10 weekplanners van nu

Purpuz Planner PRO Weekplanner Agenda Ongedateerd.

5/5

Deze Purpuz Planner PRO is ontworpen om je leven eenvoudiger te maken. Deze weekplanner agenda is ongedateerd, waardoor je deze agenda kunt gebruiken vanaf het moment dat je deze aanschaft. Er is een weekoverzicht voor een eenvoudige en overzichtelijke blik op je agenda. Elke dag is verdeeld in vijf secties: Prioriteiten, Focus, Activiteiten, Notities en Referenties. Deze secties zijn speciaal ontworpen met de bedoeling om je productiviteit te verhogen, zodat je je doelen kunt bereiken. De Purpuz Planner PRO is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor je er langer plezier aan kunt beleven. Deze agenda is voorzien van een handig boekenlegger, waardoor je je pagina's gemakkelijk kunt markeren. Er zijn ook genoeg ruimtes voor notities, zodat je je gedachten en ideeën gemakkelijk kunt opschrijven. Deze planner agenda is ook voorzien van een flexibele kaft, waardoor je de agenda gemakkelijk kunt meenemen in je tas of koffer.

Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

Met de Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot heb je een veelzijdig en flexibel planbord voor de hele familie. De planbord vellen hebben een stevige en duurzame kwaliteit, waardoor je ze op verschillende manieren kunt herplakken. Je kunt ze ophangen of op je koelkast of raam plakken. Als je de planbord vellen zat bent, dan kun je ze eenvoudig verwijderen zonder dat er sporen achterblijven. De Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er voor iedereen wat te vinden is. Op de planbord vellen kun je verschillende informatie kwijt, zoals boodschappenlijsten, reminders, afspraken, dagelijkse taken en andere persoonlijke informatie. Je kunt het planbord ook voor kunstprojecten gebruiken, waarbij je leuke tekeningen of andere creaties kunt maken.

Planbooks Weekplanner Weekplanner papier Deskplanner Planner Organizer Weekplanner familieplanner Weekplanner 2023.

5/5

Deze weekplanner is ideaal voor mensen met een drukke agenda. Het helpt je om je afspraken duidelijk te plannen. De planner heeft een modern design waarbij je per week een overzicht hebt van alle afspraken en taken. Naast de ruimte voor afspraken, is er ook ruimte om persoonlijke doelen te plannen en voor reflectie. Op deze manier help je jezelf om je doelen te behalen. Je kunt deze planner elke week hergebruiken voor een nieuw overzicht. De weekplanner is gedrukt op 300 grams papier met een luxe, matte finish. De planner is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en rood. De planner is geschikt voor 2023 en kan dus alvast gebruikt worden voor het komende jaar. De weekplanner is daarnaast ook perfect voor gezinnen, omdat je ook samen afspraken kunt plannen. Zo creëer je een overzichtelijke structuur voor het hele gezin.

Maan Amsterdam Weekplanner inclusief stickervel To do planner Werkplanner Ongedateerd A4 Eclipse.

5/5

Onze Maan Amsterdam Weekplanner is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een planner die je helpt je prioriteiten te organiseren en je taken beter te managen. Het is de perfecte manier om je productiviteit te verbeteren en je doelen en plannen gemakkelijk te realiseren. De planner is ongedateerd, wat betekent dat je hem op elk moment kunt gebruiken. Het is ontworpen om je dag, week en maand te organiseren en biedt een overzichtelijke en eenvoudige manier om je taken te organiseren. De Maan Amsterdam Weekplanner is gemaakt van hoogwaardig papier en heeft een fijne, matte afwerking. Het heeft een handige en stijlvolle look. De planner heeft een A4-formaat en is verkrijgbaar in de kleur Eclipse. Het wordt geleverd met een stickervel waarmee je je taken gemakkelijk kunt markeren en waarmee je elke taak kunt personaliseren. Het is ook een geweldige optie voor cadeaus, aangezien het een stijlvol en modern design heeft.

Purpuz Familieplanner 2023 Weekplanner A4+ To Do Planner.

5/5

De Purpuz Familieplanner 2023 is een ideale oplossing voor het organiseren van al je gezinsactiviteiten. Deze planner bevat een weekoverzicht en een to do planner waarmee je al je activiteiten kunt plannen. Zo ben je altijd op de hoogte van afspraken, to do's, verjaardagen, lessen, enzovoorts. De planner heeft een stevige harde kaft en een duurzaam A4+ formaat, zodat je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. De planner is verkrijgbaar met verschillende vrolijke kleuren en designs, zodat je zelf de stijl kunt kiezen die het beste bij jouw gezin past. Bovendien is deze voorzien van een verdeling van iedere week in 2 pagina's, waardoor je een duidelijk overzicht hebt van je activiteiten. Je kunt altijd terugbladeren naar de vorige week of de volgende week om je planning te bekijken. Zo heb je altijd een goed overzicht van wat er in je leven gebeurt!

Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Hier komt de Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard om de hoek kijken. Deze planner is een aanwinst voor elke gezins- en familiehuishouding. Met dit planbord heb je direct een overzichtelijke weekplanning. De planner is gemaakt van wit kunststof en heeft acht A3-velletjes. Hierop kun je bijvoorbeeld de activiteiten voor de komende week vermelden. Het grote voordeel van deze planner is dat je hem makkelijk aan verschillende oppervlakken kunt bevestigen. Je hebt hierbij geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig. Door het magnetische gedeelte op het oppervlak te plakken, hangt de weekplanner direct. Dit maakt het eenvoudig om de planner te plaatsen op bijvoorbeeld de koelkast of een ander metaal object. De Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard is een praktische oplossing om je gezins- of familieplanning in orde te houden. Met dit planbord heb je altijd een overzichtelijk overzicht van je activiteiten en taken. De planner is eenvoudig aan te brengen en je hebt geen extra bevestigingsmaterialen nodig. Bijgevolg kun je direct aan de slag met deze prachtige weekplanner.

Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

Deze Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord is een handig hulpmiddel om je weekplanning eenvoudig bij te houden. Het is een stevig bord gemaakt van kunststof met een witbord coating, waardoor je gemakkelijk tekeningen of notities aan het bord kunt toevoegen. Het bord wordt geleverd met 4 magneetjes, waarmee je eenvoudig je planning kunt aanpassen of wijzigen. Het bord heeft ook voorgedrukte vakken en lijnen, waardoor je wekelijkse planning er netjes uitziet. Met de meegeleverde stift kun je de vakken en lijnen invullen en je planning er mooi op noteren. Met deze Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord kun je je planning gemakkelijk en helder bijhouden. Je kunt bovendien eenvoudig je planning aanpassen met de meegeleverde magneetjes.

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

Dit Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is de perfecte keuze voor elke thuis- of kantooromgeving. De elegante zwarte met zilveren lijst, gemaakt van stevig aluminium, komt met een foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker en wisser en twee magneten. Het magnetische oppervlak is droog uitwisbaar, waardoor uw notities en boodschappen eenvoudig te wijzigen zijn. Daarnaast heeft het bord ook een prikbord van kurk onderaan, dat gebruikt kan worden om foto's, documenten en andere items op te hangen. Met dit Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord heb je alles wat je nodig hebt om je werk- en privéleven georganiseerd te houden. Het bord heeft een maandplannerrooster op het magnetische oppervlak, waardoor je gemakkelijk het overzicht kunt houden over je afspraken. Met de meegeleverde foamtape, marker en wisser kun je gemakkelijk je boodschappen en notities wijzigen. De kurken prikbord onderaan maakt het mogelijk om foto's, documenten en andere items op te hangen. Dit prachtige bord heeft een afmeting van 585 mm x 430 mm.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze set van 50 afbeeldingen is gemaakt met een speciale aandacht voor autisme en omvat een gevarieerd assortiment aan kleuren en vormen. Ze zijn speciaal geschikt voor dagelijks gebruik bij het plannen van de dagelijkse activiteiten. De afbeeldingen helpen bij het begrijpen van het dagelijks ritme en zijn perfect voor een weekplanner of planbord. De afbeeldingen zijn stevig, dubbelzijdig magnetisch en kunnen daarom op elk metalen oppervlak worden bevestigd, zoals een koelkast of een whiteboard. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze meerdere jaren meegaan. De afbeeldingen zijn voorzien van een waterdichte coating, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze set heeft 50 stuks magnetische pictogrammen, wat genoeg is om een weekplanner planbord te maken. De pictogrammen zijn geschikt voor kinderen met autisme voor het maken van een dagritme. De pictogrammen zijn gemaakt van stevig kunststof materiaal, waardoor ze niet alleen sterk en duurzaam zijn, maar ook goed op een planbord blijven zitten. Deze magnetische pictogrammen zijn een uitstekende manier om de dagelijkse taken aan te geven en te visualiseren. Ze helpen kinderen om hun routine te begrijpen en bieden een duidelijk overzicht van wat er moet gebeuren. Bovendien kunnen ouders ook gemakkelijk hun eigen taken aan het planbord toevoegen. Zo wordt het huishouden een stuk overzichtelijker.

Beste weekplanner - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede weekplanner tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de weekplanners. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere weekplanners beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een weekplanner kopen gaat.

Conclusie over de best geteste weekplanners

Het is duidelijk: er is voor ieder wat wils als het gaat om weekplanners. Na het lezen van onze blog kun je je ervan verzekeren dat je een planner kiest die goed bij je past. De top 10 weekplanners zijn zorgvuldig geselecteerd met oog voor kwaliteit en prijs. Je kunt gewoon de planner kiezen die het beste bij je leven past. Natuurlijk zijn wij altijd bereid om verdere vragen te beantwoorden. Het is een waardevolle investering en het begint allemaal met de juiste weekplanner. We hopen van harte dat deze lijst je een goede gids mag geven. Je kunt het beste ons advies opvolgen en ergens beginnen. Let op de voor- en nadelen, zo kom je er al snel achter of de betreffende planner bij je past. Hopelijk heb je een goede keuze kunnen maken en mogen we je in de toekomst nog meer helpen bij het uitzoeken van een weekplanner.

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023