KantoorRecensie.nl
  1. Kantoorartikelen
  2. planbord

De 10 beste planborden voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Studenten die hun to-dolijsten en deadlines bijhouden hebben veel voordeel van planborden. Maar eerst moet je de juiste selecteren voor je persoonlijke behoeften. Met de juiste zoektocht en wat tijd en moeite, is het niet moeilijk om een planbord te vinden die past bij je behoeften. Om je te helpen, hebben we een top 10 gemaakt over de beste planborden die momenteel verkrijgbaar zijn. We hebben bij het samenstellen van deze lijst gelet op de kwaliteit, maar ook op de prijs, zodat je een goede gids hebt bij het shoppen.

Over het algemeen is het altijd handig om een planborden te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een planbord daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste planbord wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 planborden voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een planbord uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede planbord koopt en geen verkeerde planbord koopt.

Een goede planbord kopen

Een goede planbord kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een planbord. De best geteste planborden voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 planborden te kijken. Dan zie je direct welke planborden goed zijn. De planborden vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste planborden voor je kantoor

De 10 beste planborden voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een planborden kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een planbord test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de planborden van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede planborden aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze planbord reviews

De prijzen van de planborden zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de planbord. We hebben dus geen planborden online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 planborden. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste planborden. Heel wat mensen zochten op wat de beste planborden is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede planborden in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste planborden op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende planbord ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de planborden die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de planbord ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een planbord koopt. Een planbord kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een planbord een goede optie is.

Na onze planborden vergelijking is wat ons betreft deze planbord best getest: Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze planbord terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze planbord kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw planbord kunt kopen. 

Beste 10 planborden van nu

Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

Onze Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is een perfect product voor het organiseren van drukke gezinnen. Het is verkrijgbaar in een groot formaat, waardoor je heel je gezin op één plek kunt plannen en organiseren. Deze whiteboard planborden zijn gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk en recyclebaar materiaal. Ze zijn ook herbruikbaar, dus je kunt ze steeds opnieuw gebruiken. De Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is ook heel eenvoudig te monteren. Je kunt ze eindeloos herplakken op elke vlakke, gladde en niet-poreuze ondergrond. Denk aan de koelkast, je raam of zelfs je deur. Zo kun je je gezin moeiteloos organiseren, zonder sporen achter te laten. Door de extra grote maat van deze whiteboard planborden heb je voldoende ruimte om je gehele gezin te plannen en te organiseren.

Magneetbord Memobord - Zelfklevend 4 Panelen Modern 22 accessoires 28cm x 28cm.

5/5

Met dit Magneetbord Memobord bieden wij een unieke oplossing voor het organiseren en beheren van belangrijke documenten. Dit innovatieve magneetbord heeft een modern design en is voorzien van vier panelen, waarvan de twee buitenste panelen zelfklevend zijn. Het bord heeft een afmeting van 28cm x 28cm en is daardoor compact maar toch ruim. Het Magneetbord Memobord is uitgerust met 22 accessoires, zoals verschillende soorten magneetjes, paperclips, washi tape en stickers. De accessoires zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het bord een stijlvolle uitstraling heeft. Het bord is eenvoudig te bevestigen aan de muur of aan een kast. Zo heb je altijd alles bij de hand. Organiseer je documenten, notities en andere belangrijke zaken op dit Magneetbord Memobord. Door middel van deze innovatieve oplossing houd je het overzicht en ben je altijd op de hoogte van de belangrijkste zaken. Zorg ervoor dat je nooit meer iets mist!

Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

Met deze Whiteboard Weekplanner Notitie bord is het nu eenvoudig om al je afspraken, taken en taken te plannen. Het bord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige constructie. Het bord heeft ook voorgedrukte vakken en lijntjes om je planning te verbeteren en je taken te organiseren. Dit bord heeft een speciale markering voor het weekend om je weekendplannen makkelijker te maken. Het bord wordt geleverd met een speciale stift, waarmee je je plannen of taken kunt opschrijven. De stift heeft een speciale coating, waardoor het gemakkelijk en snel uit te vegen is zonder krassen te maken. Bovendien worden er 4 magneetjes meegeleverd, waarmee je je notities of andere documenten aan het bord kunt bevestigen. Met deze unieke whiteboard weekplanner kan je eenvoudig al je afspraken, taken en taken plannen en organiseren.

Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Met deze Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner worden dagelijkse taken en verplichtingen gemakkelijk georganiseerd. Het krijgt een prominente plek in je keuken of op een andere plaats waar het duidelijk zichtbaar is. Het handige ontwerp met het magnetische gedeelte zorgt ervoor dat je de planner moeiteloos aan de koelkast of een ander metaal oppervlak kunt bevestigen. Zo heb je geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig. De weekplanner is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal en is voorzien van 8 grote A3 tekens. Deze bieden ruimte voor het opschrijven van dagelijkse taken en verplichtingen, waardoor je jouw hele gezin gemakkelijk up-to-date houdt. De grote tekens geven je de ruimte om meerdere taken tegelijk te plannen, wat de organisatie en productiviteit verhoogt. Daarnaast is de weekplanner ook gemakkelijk schoon te maken met een doek en wat water, zodat je het altijd mooi en netjes houdt.

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

Het Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm is een praktisch en stijlvol bord dat perfect is voor het bijhouden van de agenda. Het bord is voorzien van een droog uitwisbaar magnetisch oppervlak met een kalenderrooster, waarmee u gemakkelijk herinneringen en taken kunt plannen. Daarnaast heeft het bord ook een kurken notitiebord waar u spelden kunt gebruiken om foto's, boodschappenlijsten of andere informatie te bewaren. Het bord is ook voorzien van een stijlvolle zwart met zilveren lijst, waardoor het niet alleen zeer functioneel maar ook decoratief is. De bijgeleverde foamtape, zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten maken het bord compleet. Met een afmeting van 585 mm x 430 mm is het Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktisch en stijlvol bord.

Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

Met deze Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser, zal je geen enkele afspraak meer vergeten! Het bord is gemaakt van een stevig materiaal en is dus perfect voor dagelijks gebruik. Dankzij de bijgeleverde kleurrijke stiften en wisser, kun je alle informatie die je hebt toegevoegd makkelijk aanpassen en aanvullen. Met dit planbord kun je eenvoudig een overzichtelijk schema maken en je taken gedetailleerd bijhouden. Het bord biedt genoeg ruimte om alle gezinsleden op te nemen en hun taken in te voeren. Bovendien is het bord eenvoudig aan de muur te bevestigen. Zo kun je altijd een goed overzicht houden van je week en afspraken en geef je iedereen de kans om mee te draaien in het gezinsleven.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

De magnetische pictogrammen van Brute Strength zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze tegen een stootje kunnen. Ze zijn ideaal om te gebruiken op een weekplanner planbord en zijn verkrijgbaar in een set van 50 stuks. De magnetische pictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om aan ieders wensen te kunnen voldoen. De pictogrammen kunnen door de kinderen gebruikt worden om hun dagelijkse routine te visualiseren en te plannen. Daarnaast kunnen ze ook als instructiebord gebruikt worden, waardoor het makkelijk is voor de kinderen om hun taken te begrijpen. De magnetische pictogrammen van Brute Strength zijn gemaakt van stevig materiaal waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik en zorgen ervoor dat de kinderen zich veilig voelen. Ze zijn ideaal voor kinderen met autisme die behoefte hebben aan een duidelijke structuur en planning in hun dagelijks leven. De pictogrammen zijn ook geschikt voor volwassenen die moeite hebben met het organiseren van hun dag en die behoefte hebben aan een visuele planning.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze magnetische pictogrammen zijn geschikt voor verschillende planningsactiviteiten, zoals het maken van een weekplanning voor school, werk of andere geplande activiteiten. Ze zijn ook geschikt voor het maken van een dagritmeplanner voor kinderen met autisme, ADHD of andere ontwikkelingsstoornissen. De set bestaat uit 4 verschillende kleuren, elk met 50 stuks, waardoor ze eenvoudig te onderscheiden zijn. Daarnaast zijn de pictogrammen gemaakt van een stevig materiaal dat magnetisch is, waardoor ze gemakkelijk aan een planbord of koelkast kunnen worden bevestigd. De magneten hebben ook een hoogwaardige afwerking die een professionele uitstraling geeft. Ze zijn licht van gewicht, dus gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn de pictogrammen afwasbaar en kunnen ze meteen na gebruik weer worden opgeborgen.

Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

5/5

De Lumbit® Magnetische Maandplanner, Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner is ideaal om ervoor te zorgen dat je georganiseerd en op schema blijft. Het planbord is gemaakt van hoogwaardig MDF-hout en staal en heeft een duurzame en krasbestendige coating. Het is voorzien van vier magnetische borden waaraan je je taken en andere activiteiten kunt noteren. De maandplanner is ideaal om je korte en lange termijn doelen te plannen, terwijl de weekplanner je helpt om je taken in de juiste volgorde te zetten. Met de boodschappenlijst kun je gemakkelijk je inkopen bijhouden en met het notitiebord kun je alle belangrijke informatie vastleggen. De borden zijn ook magnetisch, dus je kunt er je favoriete foto's, post-its of foto's aan hangen. Bovendien is de planner ook makkelijk te verplaatsen, waardoor je hem overal mee naartoe kunt nemen.

FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst Complete set Planbord Familieplanner Dagplanner To.

5/5

De FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst Complete Set Planbord Familieplanner Dagplanner is een onmisbare tool om je dagelijkse taken, afspraken en boodschappen te organiseren. Op deze manier kan je met een gerust gevoel de dag beginnen. De complete set bestaat uit een magnetische maandplanner, weekplanner, dagplanner en boodschappenlijst. De maandplanner en weekplanner bevatten ruimte voor het bijhouden van afspraken en activiteiten, de dagplanner is ideaal om taken te verdelen over de week. De boodschappenlijst helpt je om de benodigde ingrediënten te verzamelen voor de maaltijd. Deze complete set is perfect voor het gezin. Elke familielid kan een eigen taak toewijzen en zo de taakverdeling beheren. Door de magnetische achterzijde kan je de planner makkelijk op het koelkastdeur plaatsen. Zo heeft iedereen in het gezin de planning altijd bij de hand. Met de FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst Complete Set Planbord Familieplanner Dagplanner heb je altijd alles bij de hand. Zo ben je altijd goed georganiseerd, zodat je geen enkele taak, afspraak of boodschap meer vergeet.

Beste planbord - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede planbord tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de planborden. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere planborden beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een planbord kopen gaat.

Conclusie over de best geteste planborden

Gelukkig kun je, nu je onze top 10-lijst hebt bekeken, kiezen welke planbord het best voor jouw situatie uitpakt. We hopen je genoeg informatie te hebben gegeven waarmee je zelf de juiste keuze kan maken. Mocht je nog met vragen zitten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte planbord voor de beste prijs. Maak nu je keuze en geniet van je nieuwe planbord die je gezinsleven een stuk eenvoudiger maakt!

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023