KantoorRecensie.nl
  1. Kantoorartikelen
  2. label printer

De 10 beste label printers voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

De vooruitgang die gemaakt is in technologie, heeft ervoor gezorgd dat label printers een grote stap vooruit hebben gezet in kwaliteit en verscheidenheid. Of je nu labels zoekt om items te organiseren of te identificeren, je hebt een breed scala van opties om uit te kiezen. Maar met zoveel keuzes, komt ook een ander belangrijk element in het spel - kosten. Waarom gaan voor een labelprinter dat meer kost als je hetzelfde kunt krijgen voor een lagere prijs? Daarom hebben we de top 10 label printers geselecteerd voor de gemiddelde consument. In deze blog leggen we de details uit voor elke optie en laten we je zien welke een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft. Laten we beginnen!

Over het algemeen is het altijd handig om een label printers te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een label printer daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste label printer wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 label printers voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een label printer uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede label printer koopt en geen verkeerde label printer koopt.

Een goede label printer kopen

Een goede label printer kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een label printer. De best geteste label printers voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 label printers te kijken. Dan zie je direct welke label printers goed zijn. De label printers vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste label printers voor je kantoor

De 10 beste label printers voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een label printers kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een label printer test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de label printers van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede label printers aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze label printer reviews

De prijzen van de label printers zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de label printer. We hebben dus geen label printers online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 label printers. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste label printers. Heel wat mensen zochten op wat de beste label printers is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede label printers in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste label printers op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende label printer ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de label printers die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de label printer ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een label printer koopt. Een label printer kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een label printer een goede optie is.

Na onze label printers vergelijking is wat ons betreft deze label printer best getest: DULA XP-470B Labelprinter Direct thermisch USB LAN 102 mm breed Geschikt voor Verzendetiketten.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze label printer terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze label printer kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw label printer kunt kopen. 

Beste 10 label printers van nu

DULA XP-470B Labelprinter Direct thermisch USB LAN 102 mm breed Geschikt voor Verzendetiketten.

5/5

Met de DULA XP-470B labelprinter kunt u eenvoudig en snel verzendetiketten printen. De direct thermische printer is zeer betrouwbaar en betrouwbaar. Met een 102 mm breedte, is de printer geschikt voor het printen van verschillende labelformaten. De printer heeft een USB- en LAN-aansluiting, waardoor deze met een computer of een netwerk kan worden verbonden. De DULA XP-470B labelprinter is ideaal voor professionele gebruikers die regelmatig verzendetiketten nodig hebben. Met een afdruksnelheid van 90 mm per seconde, kunt u de labels in een mum van tijd printen. De printer heeft ook een autocutter voor het afsnijden van afgedrukte labels. Het scherm op het bedieningspaneel biedt een gebruiksvriendelijke interface voor het instellen en bedienen van de printer. De printer is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De printer wordt geleverd met USB-kabel, voeding, handleidingen, labelsoftware en een netsnoer.

DULA XP-470B Labelprinter A6 Formaat Etiket en Labelmaker Snelheid 127 mm/s 102 mm Breed USB of LAN + 10 Rollen (300).

5/5

Met de DULA XP-470B labelprinter heb je nog meer voordelen ten opzichte van andere printers. De printer biedt een uitstekende kwaliteit en prestaties. Je kunt de printer instellen voor het afdrukken van labels in A6-formaat, wat ideaal is voor het verzenden van kleinere items en documenten. De printer kan ook worden gebruikt om verschillende soorten van etiketten te maken, zoals verzendetiketten, barcodes en labels. Daarnaast worden 10 rollen (300) etiketten meegeleverd waarmee je direct aan de slag kunt. De gebruiksvriendelijke printer biedt ook een eenvoudige bediening en een intuïtieve gebruikersinterface.

DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord voor thuis en op kantoor.

5/5

De DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker is een veelzijdige labelprinter voor thuis en op kantoor. Het biedt u de mogelijkheid om 2-regelig af te drukken met 5 verschillende lettergroottes, 7 afdrukstijlen, 8 soorten kaders en 9 labels in het geheugen. Met deze labelprinter kunt u labels maken met de handige ABC-toetsenbord. Het scherm van 13 tekens laat u ook de lettertype en effecten zien voordat u afdrukt. U kunt labels afdrukken op Letra Tag LT-labels, die verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en in plastic, metalen en opstrijkbare varianten. Bovendien is deze labelprinter geschikt voor thermisch afdrukken, waardoor u geen inkt of toner nodig hebt. Met de gebruiksvriendelijke knoppen kunt u snel en eenvoudig etiketten maken. De labelprinter werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen) en schakelt automatisch uit om energie te besparen.

Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. 177 symbolen.

5/5

Met de Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. 177 symbolen creëer je eenvoudig professionele labels voor allerlei toepassingen. Deze draagbare en compacte printer is makkelijk te bedienen en heeft een intuïtieve lay-out. Met de verschillende lettertypes, symbolen, knippen en verspringen functies kan je labels maken die precies zijn afgestemd op jouw behoeften. Met de TZ(e)-tape. 177 symbolen kun je labels maken met een breed scala aan kleuren. Deze verschillende kleuren worden perfect weergegeven op het display en bieden een scherp contrast tussen de achtergrond en de afbeelding. De printer heeft ook 6 verschillende letterbreedtes waaruit je kan kiezen, waaronder 3.5, 6, 9 en 12mm. Ook heeft de printer een speciale functie waarmee je eenvoudig labels voor items kunt maken die gekoppeld zijn aan barcodes. Op deze manier kan je de productiviteit verhogen en de efficiëntie verbeteren met een geordende en georganiseerde omgeving.

DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth | Compacte labelmaker | Verbinding via draadloze bluetoothtechnologie met.

5/5

Met de DYMO LetraTag 200B-labelprinter met bluetooth kunt u eenvoudig verschillende typen en kleuren labels afdrukken vanaf uw smartphone of tablet. De labelprinter is uitgerust met draadloze bluetoothtechnologie, waardoor deze binnen enkele seconden klaar is voor gebruik. Met de intuïtieve mobiele LetraTag Connect-app kunt u labels maken en uw huis en thuiskantoor organiseren. De LetraTag 200B is bovendien 42% lichter in vergelijking met het gemiddelde gewicht van de LetraTag 100T en 100H. Met de meegeleverde externe cassette, gemaakt van 100% gerecyclede materialen, die voorzien is van een FSC-keurmerk, kunt u labels maken voor iedere kamer in huis. Daarnaast kunt u ook kinderkleding en rugzakken labelen met de opstrijkbare LetraTag-textiellabels. Deze labelprinter werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop). In deze bestelling is 1 witte papieren LetraTag-labeltape inbegrepen. Met de DYMO LetraTag 200B-labelprinter met bluetooth kunt u eenvoudig uw huis en thuiskantoor organiseren.

Brother QL-700 LabelPrinter.

5/5

De Brother QL-700 Labelprinter is een kosteneffectieve oplossing om labels en bewegwijzering te maken. De printer is voorzien van een speciale automatische snijeenheid, waardoor het eenvoudig is om labels in één keer te drukken. De printer heeft een hoge afdruksnelheid van 93 labels per minuut, waardoor je tijd bespaart bij grote projecten. Daarnaast is de Brother QL-700 Labelprinter ook geschikt voor het maken van banners en tijdelijke bewegwijzering tot een lengte van 1 meter. Daarmee is deze printer geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van het afdrukken van adreslabels tot het maken van informatieve borden. De Brother QL-700 Labelprinter is een kosteneffectieve oplossing voor het maken van labels en bewegwijzering.

DYMO Omega labelmaker voor reliëfdruk | Kleine Lettertang met draaiklikwiel en ergonomisch ontwerp | Voor thuis,.

5/5

De DYMO Omega is een geweldige labelmaker voor reliëfdruk voor prijsbewuste huizenbezitters en doe-het-zelvers. Deze kleine lettertang heeft een intuïtief draai- en kliksysteem, waardoor het gemakkelijk is om leuke labels te maken. De tapes zijn makkelijk te laden en het handvat met zachte greep biedt extra comfort. Bovendien heeft deze labelmaker geen batterijen nodig en print hij moeiteloos letters, cijfers en symbolen. Met de DYMO Omega labelmaker kunt u uw plakboeken, fotoalbums of doe-het-zelf-projecten verfraaien. De labels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan breedtes, variërend van 9 mm. De letters, cijfers en symbolen zijn verkrijgbaar in 49 tekens en bevatten ook regionale tekens zoals £/€, Ä, Ö en Ü. De labelverpakking is FSC-gecertificeerd en gemaakt van tot 70% gerecycled materiaal. Gebruik voor de beste prestaties DYMO® labels voor reliëfdruk. Verras je vrienden en familie met een artistieke kant en maak uw hobbykast mooier met de DYMO Omega labelmaker voor reliëfdruk!

DYMO LabelManager 160-labelmaker | Draagbare labelprinter met AZERTY-toetsenbord | Inclusief D1-labeltape (12 mm) |.

5/5

De DYMO LabelManager 160-labelmaker is de perfecte investering voor al uw organisatorische projecten. Met het AZERTY-toetsenbord typ je met gemak je teksten. Bewerk deze met de sneltoetsen voor een snelle opmaak. Druk perfecte, professionele labels af met 6 lettergroottes, 8 tekststijlen en meer dan 200 symbolen. Geniet van draagbaarheid met een licht en compact ontwerp, waardoor je al uw labels overal kunt maken. Het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld als deze niet in gebruik is om de levensduur van de batterij te verlengen. Inclusief een D1-labeltape (12 mm) voor al uw labelbehoeften. Bouw uw organisatie op en laat uw creativiteit bepalen hoe uw labels eruit zien. Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker is het gemakkelijk om er professioneel uit te zien. Waarom wacht je nog, begin vandaag nog met organiseren!

DYMO LabelWriter 550 Labelprinter | Labelmaker met direct thermisch printen | Automatische labelherkenning | Drukt.

5/5

De DYMO LabelWriter 550 Labelprinter is de ideale keuze voor alle soorten labels die u nodig heeft. Met de unieke Automatische labelherkenning ziet u altijd in één oogopslag welke labels er zijn geladen, op formaat, soort en kleur. Bovendien houdt de labelmaker bij hoeveel labels er nog over zijn, zodat u nooit zonder komt te zitten. Dankzij de directe thermische printer hoeft u geen dure inkt of toner meer te kopen en drukt hij tot 20% sneller dan de LabelWriter 450*. Het apparaat is compact en draagbaar, waardoor het moeiteloos in elke moderne werkruimte past. Daarnaast is het mogelijk om exacte aantallen af te drukken, waardoor u nooit meer met labelvellen hoeft te worstelen. U kunt kiezen uit een reeks aan labels, waaronder adreslabels met 4 regels. Met de DYMO LabelWriter 550 Labelprinter drukt u labels snel, nauwkeurig en probleemloos. *Snelheid op basis van USB-verbinding.

Niimbot B21 Labelprinter Labelmaker Draadloos Lichtgewicht Design Direct Thermisch 203dpi 1200mAh Print Breedte 20-50mm.

5/5

Niimbot B21 Labelprinter Labelmaker is een draadloos en lichtgewicht design dat direct thermisch afdrukt met een resolutie van 203dpi en een printbreedte van 20-50mm. De printer heeft een batterijcapaciteit van 1200mAh, wat betekent dat het lange tijd kan werken zonder stroom. De Niimbot B21 Labelprinter Labelmaker heeft een grote variëteit aan functies, waaronder het ondersteunen van alle belangrijke labelformaten zoals prijs, datum, grootte, gewicht, naam, enzovoort. Het heeft ook een LCD-scherm met een helder contrast, waardoor het gemakkelijker wordt om labels te maken. De Niimbot B21 Labelprinter Labelmaker is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening en gebruikt het meest geavanceerde labelontwerpsoftware, waardoor het gemakkelijk is om labels te maken. Dit product heeft ook een aantal nuttige extra functies, zoals het maken van QR-codes, het afdrukken van sequentiële nummers, het afdrukken van patronen en het afdrukken van tijdstempels. De Niimbot B21 Labelprinter Labelmaker is een betrouwbaar en krachtig apparaat dat een grote variëteit aan labels kan maken.

Beste label printer - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede label printer tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de label printers. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere label printers beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een label printer kopen gaat.

Conclusie over de best geteste label printers

Het hebben van een labelprinter kan een levensveranderende ervaring zijn en kan je helpen om de chaos in je leven wat meer onder controle te houden. Met onze top 10 zou je een keuze moeten kunnen maken welke label printer het beste bij je past. We hebben zoveel mogelijk informatie hierover met je gedeeld, maar ervoor kiezen de juiste label printer is natuurlijk sowieso afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Wil je hulp bij het maken van de juiste keuze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij het uitzoeken van de juiste label printer voor jou!

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023