KantoorRecensie.nl
  1. Softwares
  2. project management software

De 10 beste project management software voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Ben je benieuwd welke project management software bij jou past? Ontdek dan welke project management software je kunt gebruiken voor je team! Als eerste in deze blog staan de 10 meest gebruikte en veelzijdige opties. Van eenvoudige takenmanagers tot multifunctionele suites, we zullen je laten zien welke uitstekende oplossingen momenteel beschikbaar zijn.

Over het algemeen is het altijd handig om een project management software te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een project management software daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste project management software wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 project management software voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een project management software uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede project management software koopt en geen verkeerde project management software koopt.

Een goede project management software kopen

Een goede project management software kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een project management software. De best geteste project management software voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 project management software te kijken. Dan zie je direct welke project management software goed zijn. De project management software vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste project management software voor je kantoor

De 10 beste project management software voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een project management software kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een project management software test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de project management software van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede project management software aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze project management software reviews

De prijzen van de project management software zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de project management software. We hebben dus geen project management software online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 project management software. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste project management software. Heel wat mensen zochten op wat de beste project management software is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede project management software in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste project management software op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende project management software ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de project management software die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de project management software ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een project management software koopt. Een project management software kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een project management software een goede optie is.

Na onze project management software vergelijking is wat ons betreft deze project management software best getest: Lean Guides with Scrum, Sprint, Kanban, DSDM, XP Crystal Book 6 Agile Project Management: The Complete Guide for.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze project management software terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze project management software kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw project management software kunt kopen. 

Beste 10 project management software van nu

Lean Guides with Scrum, Sprint, Kanban, DSDM, XP Crystal Book 6 Agile Project Management: The Complete Guide for.

5/5

Onze Lean Guides met Scrum, Sprint, Kanban, DSDM, XP Crystal Book 6 Agile Project Management: The Complete Guide biedt een krachtige manier om softwareontwikkeling te beheren. U wordt voorzien van de middelen om betere beslissingen te nemen, beter samen te werken en betere producten te maken. Deze gids bevat ook de tools om ervoor te zorgen dat uw projecten binnen budget en tijd worden afgerond. Deze gids is een must-have voor iedereen die betrokken is bij softwareontwikkeling. Het bevat alles wat je nodig hebt om uitstekende resultaten te behalen. U krijgt tools om ervoor te zorgen dat de communicatie tussen leden van het ontwikkelteam efficiënt verloopt. U krijgt ook inzicht in hoe u kunt werken met verschillende frameworks om het beste resultaat te behalen. Bovendien krijgt u inzicht in de beste praktijken om de kwaliteit van uw product te verbeteren.

Practical Software Metrics for Project Management and Process Improvement.

5/5

Met het boek Practical Software Metrics for Project Management and Process Improvement krijg je meer inzicht over het managen van software projecten en procesverbetering. Het bevat meer dan 70 grafieken en diagrammen uit echte projecten. Project managers leren hoe ze de voortgang van hun projecten beter kunnen meten en presenteren. Ze krijgen ook een model voor het begrijpen van organisatorische beperkingen. Daarnaast wordt ook de relatie tussen tools en de mogelijkheden voor verbeteringen onderzocht. Tenslotte leren lezers hoe metingen kunnen worden samengevoegd tot nuttige, gebalanceerde organisatorische indicatoren. Het boek benadrukt bewezen praktijken en resultaten, zoals welke softwareontwikkelingsregels worden ondersteund door gemeten bewijs, hoe metingen stevig verbonden moeten worden met zichtbare, overeengekomen projectdoelen en welke potentiële problemen je kunt tegenkomen en hoe je deze kunt omzeilen. Met dit boek krijg je een diepgaande kijk in softwaremeting en verbetering van processen.

Project Management Basics.

5/5

Projectmanagement Basiscursus biedt een gestructureerde en systematische aanpak voor het managen van projecten. In dit boek krijg je een overzichtelijke en toegewezen serie van vijf klassieke fasen: initiëren, plannen, uitvoeren, afwerken en afsluiten. Je krijgt stap voor stap instructies, zodat je elke fase correct kan voltooien. Bovendien worden alle stappen uitvoerig uitgelegd inclusief een checklist, tabellen en flowcharts. Deze gids biedt een overzicht van wat er moet gebeuren, wanneer, hoe en waarom. Het geeft je een helder beeld van alle taken en verantwoordelijkheden binnen het project. Het boek bevat ook tips en trucs om ervoor te zorgen dat je projecten efficiënt en effectief worden geleid. Met behulp van dit boek kun je projecten professioneel managen, waardoor je meer tijd en geld bespaart. Als je projectmanagement skills wilt verfijnen, is dit boek de perfecte bron.

Agile Project Management With Kanban.

5/5

Met Kanban kun je elke minuut die je besteed aan een softwareproject nuttig gebruiken voor je klanten. Met dit boek, genaamd Agile Project Management With Kanban, kan je dit doel bereiken. De auteur Eric Brechner heeft Kanban bedacht binnen het Xbox engineering team bij Microsoft. Nu leert hij je precies hoe je het zelf kunt toepassen binnen jouw team. Denk aan dit boek als een doos met Kanban erin: open hem, lees de snelle startgids en je bent binnen no-time aan het werk. Naarmate je meer ervaring krijgt, laat Brechner je krachtige technieken zien om teams te verkleinen, schattingen te maken, deadlines te halen, componenten en services in te zetten, te evolueren vanuit Scrum of traditionele Waterfall en meer. Voor elke stap van je reis vind je praktische adviezen, nuttige checklists en bruikbare lessen. Dit boek is echt Kanban in een doos: alles wat je nodig hebt om een doorbraak te maken in waarde en kwaliteit. Gebruik de Kanban technieken om: Continu waarde te leveren met je huidige team en project. Vijf stappen te doorlopen om je werkbacklogs af te ronden. Nieuwe projecten effectiever te plannen en personeel voor in te schakelen. De hoeveelheid werk in uitvoering te verminderen en snel aan te passen.

Software Project Management.

5/5

Het effectief beheren van software project management vereist vier P's: mensen, product, proces en project. Een manager die de mensenaspecten van software engineering vergeten is, zal nooit succesvol zijn in het beheren van hun projecten. Een manager die niet goed communiceert met hun klanten, vooral in de vroege fase van het productontwikkeling, loopt het risico om een elegante oplossing voor het verkeerde probleem te creëren. De manager die weinig aandacht besteedt aan het proces, loopt het risico om state-of-the-art technische oplossingen op de verkeerde plaats en het verkeerde moment toe te passen. De moderne methoden van software project management gaan verder dan de klassieke Waterfall-aanpak en omvatten meestal het Unified-proces (met inbegrip van RUP) en de Agile-methodologie (met inbegrip van Scrum). Deze boekeditie behandelt verschillende aspecten van het software project management proces. Het is verdeeld in vijf secties, zoals hieronder beschreven. Sectie 1 - behandelt het beheer van mensen en middelen, waarin wordt beschreven hoe men de benodigde menselijke middelen voor software projecten schat, hun geschiktheid voor bepaalde softwareontwikkelingstaak, de invloed van de mensen op het project en de middelenverdeling tussen fasen. Sectie 2 - gaat over de beheersing van producten en processen en biedt een diepgaande analyse van de verschillende softwareontwikkelingstechnieken.

DSDM® Agile Project Management a (still) unknown alternative full of advantages.

5/5

Productnaam: DSDM® Agile Project Management, een (nog) onbekende alternatief vol met voordelen. Productbeschrijving: Iedereen praat over agiliteit en prees het als DE aanpak voor een succesvol projectmanagement. Echter bieden vele aanpakken maar weinig methodes voor externe sturing, budgettering, rapportage, controle. Vele dekken alleen het ontwikkelingsproces en laten het aan gebruikers over om verdere delen toe te voegen zoals nodig. Dit leidt herhaaldelijk tot het verlangen naar hybride projectmanagement, welke agil ontwikkelen combineert met projectcontrole en planning. Echter de meeste hybride aanpakken zijn patchwork. Verschillende filosofieën worden samengevoegd, waarvan sommige elkaar tegenwerken. DSDM® is hier anders. De methode is volledig gebaseerd op agile aanpakken, maar bedekt niet alleen productie, maar biedt ook projectplanning, projectsturing en controle, risicomanagement en rapportage met een doelgerichte rol- en verantwoordelijkheidsmanagement. In deze brochure biedt de auteur, zelf al jaren expert in DSDM®, de lezer een goede overzicht van de methode en laat hij zien waarom nog veel meer bedrijven ermee aan de slag zouden moeten gaan.

Business Analysis, Software Testing, Usability

5/5

NO DESCRIPTION

Agile Project Management Methodology for Beginners: Scrum Project Management for Beginners.

5/5

Agile Project Management Methodologie voor Beginners: Scrum Project Management voor Beginners is een moderne aanpak die helpt om veranderingen te implementeren in korte tijd. Deze aanpak is ontwikkeld om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van consumenten die bijna direct resultaten willen. Door deze agile manier van werken, kunnen projecten snel en efficiënt worden uitgevoerd. Het gebruik van Agile Project Management Methodologie voor Beginners: Scrum Project Management voor Beginners biedt een aantal voordelen, waaronder het verminderen van het aantal fouten en het verminderen van de kosten. Ook helpt het om betere kwaliteitsproducten te leveren. Het biedt ook flexibiliteit aan organisaties om naar veranderende omstandigheden te kunnen reageren. Deze Agile Project Management Methodologie voor Beginners: Scrum Project Management voor Beginners is een uitgebreide set van processen en tools die je kan gebruiken om projecten succesvol te managen. Het biedt duidelijke stappen voor het managen van een project, vanaf het begin tot het einde. Door deze methode te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond.

It Project Management Explained.

5/5

Deze boek geeft een duidelijk beeld van wat IT-projectmanagement is. Het deinst niet terug voor de vaak omvangrijke termen en leggen uit waarom klanten en IT-partners voordeel hebben bij een systematische benadering van projectmanagement. Belangrijker nog, deze boek duidt aan waarom een gestructureerde, objectieve en uitgebreide benadering van projectmanagement je zal helpen om je werk goed en snel af te ronden, en je tegelijkertijd tijd geeft om je hobby's te beoefenen en te genieten van alle prachtige dingen die de wereld te bieden heeft. Deze boek benadrukt de voordelen van projectmanagement, zoals het georganiseerde overzicht van het project, de duidelijke kostenraming en de voortdurende controle van de voortgang. Hierdoor worden de verwachtingen van alle betrokkenen duidelijk en begrijpelijk, waardoor er een efficiënte samenwerking ontstaat. Het boek bespreekt ook hoe projectmanagement kan worden geïmplementeerd, om ervoor te zorgen dat het project op tijd en binnen budget wordt afgerond. Daarnaast worden er tips gegeven over hoe afwijkingen van het plan kunnen worden opgevangen. Door deze informatie kunnen projectleiders rekening houden met mogelijke problemen die zich tijdens het proces kunnen voordoen.

Best Practices in Portfolio, Program, and Project Management- Agile for Project Managers.

5/5

De rol van de projectmanager met agile verschilt sterk van traditioneel projectmanagement in die zin dat er minimale voorafgaande planning is. Met dit boek kunnen projectmanagers uit elke industrie makkelijk overstappen naar agile projectmanagement. Het boek richt zich voornamelijk op de project management component van agiliteit, met een speciale focus op industriestandaarden. Er worden verschillende technieken aangereikt om een samenhangende en goed gestructureerde projectomgeving te bouwen. Dit boek is een handig naslagwerk waarmee projectmanagers kennis kunnen opdoen over de best practices binnen projectmanagement. Ook bevat het boek informatie over de verschillende projectmanagementmethoden en hoe deze toegepast kunnen worden. Bovendien zal dit boek je helpen bij het gebruik van agile-technieken om een productief projectmanagementproces op te zetten. Projectmanagers worden ook geïnformeerd over hoe ze hun projectplannen kunnen verbeteren en hoe ze hun team kunnen leiden om de best mogelijke resultaten te behalen. Met dit boek krijgen projectmanagers de mogelijkheid om hun kennis over projectmanagement verder te verdiepen en hun vaardigheden te verfijnen.

Beste project management software - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede project management software tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de project management software. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere project management software beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een project management software kopen gaat.

Conclusie over de best geteste project management software

We hebben onze lijst van top 10 producten voor project management software gepresenteerd. We hopen dat deze lijst je kan helpen bij het kiezen van een software waarmee je efficiënt kunt samenwerken met je team. De lijst bestaat uit een verscheidenheid aan opties die variëren in prijs en kwaliteit, wat er voor zorgt dat je een goede match kunt vinden voor je bedrijfsomstandigheden. Denk je dat je wat hulp kunt gebruiken bij het vinden van de juiste software? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij staan altijd klaar om te helpen. Uiteindelijk is het belangrijkste dat jullie een goede software hebben gevonden, waarmee jullie efficiënt kunnen samenwerken en betere resultaten kunnen behalen. Succes!

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023