KantoorRecensie.nl
  1. Kantoorartikelen
  2. printpapier

De 10 beste printpapieren voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Als je de uitdaging hebt om de beste kwaliteit printpapier in je bezit te krijgen voor de beste prijs, ben je aan het juiste adres. Om je op weg te helpen hebben we een top 10 lijst samengesteld met de beste opties voor printpapier die momenteel beschikbaar zijn. We hebben ook rekening gehouden met de vele verschillende soorten printpapier die er zijn, zodat je een gedegen advies krijgt. Laat je meevoeren in de beste opties van printpapier die we je in deze blog bieden en laat je verrassen door de kwaliteit die hieruit voortvloeit.

Over het algemeen is het altijd handig om een printpapieren te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een printpapier daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste printpapier wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 printpapieren voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een printpapier uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede printpapier koopt en geen verkeerde printpapier koopt.

Een goede printpapier kopen

Een goede printpapier kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een printpapier. De best geteste printpapieren voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 printpapieren te kijken. Dan zie je direct welke printpapieren goed zijn. De printpapieren vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste printpapieren voor je kantoor

De 10 beste printpapieren voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een printpapieren kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een printpapier test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de printpapieren van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede printpapieren aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze printpapier reviews

De prijzen van de printpapieren zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de printpapier. We hebben dus geen printpapieren online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 printpapieren. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste printpapieren. Heel wat mensen zochten op wat de beste printpapieren is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede printpapieren in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste printpapieren op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende printpapier ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de printpapieren die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de printpapier ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een printpapier koopt. Een printpapier kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een printpapier een goede optie is.

Na onze printpapieren vergelijking is wat ons betreft deze printpapier best getest: DULA Plotterpapier inkjetpapier 841mm x 50m 75 gram 1 rol A0 papier 33,1 inch.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze printpapier terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze printpapier kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw printpapier kunt kopen. 

Beste 10 printpapieren van nu

DULA Plotterpapier inkjetpapier 841mm x 50m 75 gram 1 rol A0 papier 33,1 inch.

5/5

DULA Plotterpapier inkjetpapier 841mm x 50m 75 gram 1 rol A0 papier 33,1 inch is een uitstekend product voor technische tekeningen en bouwtekeningen. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor het een gladde, maar stevige afwerking heeft. Het papier is ontworpen voor gebruik met inkjetprinters en plotters. Het heeft een breedte van 841mm en is 50 meter lang. Het is 75 gram zwaar. Hierdoor is het sterk genoeg om al uw technische tekeningen en bouwtekeningen te weerstaan. Met dit product krijgt u een perfecte afdruk en kwaliteit. Het papier is kleurecht en lichtbestendig, wat betekent dat de kleuren en lijnen na verloop van tijd niet zullen vervagen. Bovendien is het papier milieuvriendelijk en recyclebaar. Het is gemakkelijk te verwerken en heeft een lange levensduur. U kunt er zeker van zijn dat uw prints er professioneel uitzien. Dit product is de ideale oplossing voor al uw technische tekeningen en bouwtekeningen.

DULA Plotterpapier inkjetpapier 841mm x 50m 90 gram 1 rol A0 papier 33,1 inch.

5/5

DULA Plotterpapier inkjetpapier 841mm x 50m 90 gram 1 rol A0 papier 33,1 inch is een uitstekend product voor iedereen die het beste resultaat wil voor hun bouwtekeningen en technische tekeningen. Het papier is van hoogwaardige kwaliteit en is speciaal gemaakt voor gebruik met een inkjetprinter/plotter. Het heeft een breedte van 841mm en een lengte van 50m en is gemaakt van 90 gram papier. Het papier heeft ook een formaat van A0 en 33,1 inch. Dit product is ideaal voor het afdrukken van bouwtekeningen en technische tekeningen. Het papier heeft een heldere kleur, wat perfect is voor het afdrukken van deze documenten. Het papier is ook resistent tegen verkleuring en het is eenvoudig te verwerken. Het papier is ook vlekbestendig, waardoor het perfect is voor lange termijn gebruik. Daarnaast heeft het papier een hoge dichtheid, waardoor het erg stevig is en een perfecte afdruk krijgt.

Double A A4 printpapier 1 pak 500 vellen.

5/5

Double A A4-papier is speciaal ontworpen voor professionele kwaliteit afdrukken. Het is een aantrekkelijk veelzijdig papier voor algemeen kantoorgebruik. Het heeft een hoge weerstand tegen vervagen en is perfect geschikt voor al uw afdrukken. Dit papier heeft een dikte van 80 gram per vierkante meter en is perfect voor het afdrukken van al uw documenten. Het papier is hagelwit, wat betekent dat het vrij is van makers, waardoor het een mooie heldere kleur heeft. Het papier is ook uitermate geschikt voor het afdrukken van foto's. Het papier is voorzien van een speciale coating waardoor afdrukken haarscherp en levendig worden. U hoeft nooit meer last te hebben van vastlopers in uw afdrukken. Het papier is ook geschikt voor het gebruik in laserprinters, inkjetprinters, copiers en faxapparaten. Met dit pak Double A A4-papier met een gewicht van 80 gram per vierkante meter en 500 vel, kunt u al uw afdrukken, foto's en documenten afdrukken met de beste kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat al uw afdrukken haarscherp en levendig worden. Geniet van de uitstekende kwaliteit papier dat bestand is tegen vervagen.

Double A printpapier A4 1 DOOS 5 pakken x 500 vel.

5/5

Double A Premium A4 papier is perfect voor alle soorten documenten, van dagelijkse kantoorwerkzaamheden tot presentatiedrukwerk. Het papier heeft een glad oppervlak en is voorzien van een lichte glans voor extra kleurintensiteit. Double A papier is zeer duurzaam en heeft een lange levensduur. Het papier is ook milieuvriendelijk, omdat het gemaakt is van gerecyclede materialen en met minder water dan bij andere merken. Met Double A printpapier A4 krijg je 1 doos met 5 pakken x 500 vel papier. Elk pak heeft een heldere witte kleur en een gewicht van 80 gram per vel. Dit papier is ideaal voor dagelijkse kopieerwerkzaamheden en het resultaat is goed te lezen. Het papier is kleurvast en resistent tegen vervaging. Double A papier is geschikt voor gebruik in alle standaard printers, kopieermachines en inkjet- en laserprinters. Geniet van professionele documenten met zeer hoge kwaliteit en een uitstekende prestatie.

Printpapier A4 75 gram 1 doos 5 pakken met 500 vellen.

5/5

Printpapier A4 75 gram 1 doos 5 pakken met 500 vellen van White Label is de meest gewilde en goedkoopste printerpapier van Europa. Het papier heeft een zuiver wit oppervlak en is daarom perfect geschikt voor gebruik in kopieerapparaten en printers (laser en inkjet). Dankzij het formaat A4 (21x 29,7cm) en het gewicht van 75 gram per vel is het ook ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien is de verpakking erg handig gedaan: 1 doos heeft 5 pakken met elk 500 vellen. Zo krijg je altijd voldoende papier voor verschillende toepassingen.

Printpapier E-paper A4 80 grams 5 pakken met 500 vellen.

5/5

Dit 5 pakken E- Paper A4 papier is gemaakt van 80 gram papier en elke verpakking bevat 500 vellen. Deze pakken zijn perfect voor thuisgebruik, maar ook ideaal voor kantoren die veel papier nodig hebben. Door de vele vellen is het eenvoudig om voor een lange periode voorraad aan te leggen. Het E- Paper is tevens luchtvochtigheidsbestendig en gaat vochtvlekken tegen. Daarnaast is dit papier ook nog eens milieuvriendelijk. De vezels die gebruikt worden voor de productie zijn afkomstig uit gecontroleerde, duurzame bossen.

Navigator Universal Printpapier A4 80 grams 1 pak (500 vel)

5/5

NO DESCRIPTION

Double A A4-formaat 250 vel Papier 80g.

5/5

Double A-papier levert een consistente prestatie met een hoge kwaliteit. Het is gemaakt van 100% kwaliteitsvezel voor een duurzame kwaliteit. Het is gemaakt met een hoog percentage aan hernieuwbare energiebronnen. Dit papier heeft een hoge afwasbaarheid en is bestand tegen druk. Het is gebleekt zonder chloor en is geschikt voor alle hedendaagse printers. Het A4-formaat papier van Double A heeft een formaat van 210 mm x 297 mm en heeft een gewicht van 80 g/m². Het heeft een hoge witheid van CIE 150 en is daardoor ideaal voor drukwerk met een hoge resolutie. De papiersoort is zeer geschikt voor het gebruik in kantoren, scholen en huishoudens. Het papier heeft een verpakking met 250 vellen, waardoor het een handige oplossing is voor veeleisende gebruikers.

HP CHP110RIES A4 80GR Office Papier.

5/5

Met HP CHP110RIES A4 80GR Office Papier kunt u gemakkelijk documenten en andere printopdrachten afdrukken. Het papier is ontwikkeld door HP, de marktleider op het gebied van printers en kwalitatief hoogstaand printpapier. De stevige structuur van het papier zorgt ervoor dat uw printer het papier makkelijk oppakt en papierstoringen zullen minimaal voorkomen. HP Office A4 papier heeft een gewicht van 80 gr/m², waardoor het geschikt is voor het afdrukken van dagelijkse printopdrachten maar ook voor het printen van grote volumes. Het papier heeft een witheid (CIE) van 153, waardoor het papier hagelwit is en de kleuren van uw afdrukken beter naar voren komen. Een pak HP Office A4 papier bevat 500 vel en is verkrijgbaar per doos, halve pallet of hele pallet. Geniet van de uitmuntende kwaliteit en de verbluffende resultaten met HP CHP110RIES A4 80GR Office Papier.

Clairefontaine Clairalfa presentatiepapier A4 160 gram pak van 250 vel.

5/5

Met Clairefontaine Clairalfa presentatiepapier A4 van 160 gram kun je jouw ideeën op een professionele manier presenteren. Dit pak bevat 250 vel, elk vel voorzien van ColorLok technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat het papier sneller droogt en dat afdrukken met een inkjetprinter beter tot hun recht komen. Het Clairefontaine presentatiepapier is van hoge kwaliteit en heeft een mooie en elegante uitstraling. Het is ook makkelijk te gebruiken, omdat het papier glad en stevig is. Bovendien is het papier voorzien van een micro-structuur, waardoor het een uitstekende toner- en inktweerstand heeft. Hierdoor is het perfect voor gebruik in laser- en inkjetprinters.

Beste printpapier - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede printpapier tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de printpapieren. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere printpapieren beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een printpapier kopen gaat.

Conclusie over de best geteste printpapieren

Kortom, als je printpapier nodig hebt, dan kun je er op rekenen dat er verschillende opties voor je beschikbaar zijn. Zoals je hierboven hebt gelezen, hebben wij een lijst samengesteld met de top 10 producten. Deze lijst staat vol met variatie uit verschillende prijsklassen. Maar zelfs met al deze variëteit is het moeilijk om te bepalen welk printpapier de perfecte keuze voor jou is. Daarom geven wij je wat tips mee om je te helpen bij het maken van een goede keuze. Het kiezen van het juiste printpapier is misschien een uitdaging, maar wij helpen je graag om de juiste keuze te maken. Neem de tijd om de opties te vergelijken en stel je vragen aan ons, zodat je precies weet wat je koopt. Pas als je alle informatie hebt, kun je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Hopelijk heb je met behulp van onze top 10 producten genoeg informatie gekregen om een gefundeerde keuze te maken.

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023