KantoorRecensie.nl
  1. Softwares
  2. office software

De 10 beste office software voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Met de vele opties die er zijn als het gaat om office software, kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken voor jouw bedrijf of organisatie. Om jou op weg te helpen hebben wij een blog gepubliceerd met daarin de top 10 van office software die momenteel beschikbaar is. We hebben rekening gehouden met prijs en kwaliteit van deze producten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Lees deze blog om op de hoogte te blijven van de nieuwste office software en te kiezen welke het beste bij jou past.

Over het algemeen is het altijd handig om een office software te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een office software daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste office software wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 office software voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een office software uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede office software koopt en geen verkeerde office software koopt.

Een goede office software kopen

Een goede office software kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een office software. De best geteste office software voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 office software te kijken. Dan zie je direct welke office software goed zijn. De office software vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste office software voor je kantoor

De 10 beste office software voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een office software kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een office software test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de office software van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede office software aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze office software reviews

De prijzen van de office software zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de office software. We hebben dus geen office software online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 office software. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste office software. Heel wat mensen zochten op wat de beste office software is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede office software in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste office software op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende office software ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de office software die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de office software ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een office software koopt. Een office software kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een office software een goede optie is.

Na onze office software vergelijking is wat ons betreft deze office software best getest: Microsoft 365 Family Office voor 6 gebruikers NL 1 jaar abonnement download.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze office software terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze office software kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw office software kunt kopen. 

Beste 10 office software van nu

Microsoft 365 Family Office voor 6 gebruikers NL 1 jaar abonnement download.

5/5

Met Microsoft 365 Family (Nederlandse versie, direct te downloaden) kun je overal waar je maar wilt werken. Je krijgt Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en meer. Bovendien krijg je voor iedere gebruiker een extra 1 TB OneDrive cloudopslag (totaal 6 TB), zodat je gemakkelijk je bestanden kunt delen met je team. Dankzij de geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Windows Defender en Microsoft Family Safety kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig en beschermd zijn. Daarnaast is het abonnement altijd up-to-date, dankzij de AI-gestuurde Office programma's die altijd de laatste versie bevatten. Met Microsoft 365 Family heb je alles wat je nodig hebt om overal efficiënt te werken.

Microsoft 365 Personal Office voor 1 gebruiker NL 1 jaar abonnement download.

5/5

Met Microsoft 365 Personal (Nederlandstalige versie) kun je altijd en overal optimaal werken. Het abonnement geeft je toegang tot de Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Verder krijg je 1 TB extra OneDrive cloudopslag waarmee je je bestanden overal mee naar toe kunt nemen. En dankzij de geavanceerde beveiliging (Defender) weet je dat je bestanden veilig en up-to-date zijn. Met Microsoft 365 Personal krijg je nog meer voordelen. Je kunt bijvoorbeeld genieten van krachtigere AI-gestuurde Office programma's en slimme tools. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve functies, zoals het maken van een online versie van je favoriete Office-apps. Microsoft 365 Personal biedt je een compleet pakket met alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen werken.

Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje).

5/5

Microsoft Office 2019 Home Business Eenmalige aankoop (code in doosje) is de perfecte keuze voor mensen die graag de complete Office-ervaring willen, maar geen abonnement willen. Met deze eenmalige aankoop krijgt u toegang tot een compleet Office-pakket met Excel, Outlook, PowerPoint, Word, OneNote en meer. U kunt meer doen met uw documenten met handige tools voor het maken van grafieken en tabellen, het samenstellen van presentaties en het maken van professionele documenten. Bovendien kunt u met Office 2019 Home Business Eenmalige Aankoop alle Office-toepassingen op één apparaat installeren. Uw bestanden worden automatisch gesynchroniseerd met OneDrive, zodat u ze op elk apparaat kunt openen en bewerken. U kunt er ook voor kiezen om bestanden offline op uw computer te bewaren. U krijgt ook toegang tot een uitgebreide bibliotheek met sjablonen voor documenten, presentaties en afbeeldingen die u kunt gebruiken. U kunt ook samenwerken met anderen door middel van real-time samenwerkingsfuncties zoals co-auteur. Office 2019 Home Business Eenmalige Aankoop is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar de beste Office-ervaring.

Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie.

5/5

Microsoft Office Home Student 2019 1 PC Meerdere Talen Levenslange Licentie biedt de beste oplossing voor al uw computerbehoeften. Het biedt een volledige suite van professionele tools om aan al uw dagelijkse taken en behoeften te voldoen. Met Office Home Student 2019 kunt u eenvoudig documenten maken, bewerken en delen en complexe projecten uitvoeren. Deze versie van Office Home Student 2019 is een eenmalige aankoop voor één PC en biedt levenslange licentie. Het is geschikt voor Windows 10 of 11 en MacOS en het omvat meerdere talen. U kunt eenvoudig documenten maken in verschillende talen en delen met uw collega's. U kunt ook verschillende afbeeldingen, grafieken en tabellen toevoegen voor een professionele presentatie of rapport. Office Home Student 2019 bevat ook functies zoals het samenwerken met anderen in real-time, toegang tot cloudopslag en een eenvoudig te gebruiken interface. U kunt ook gebruik maken van de vele andere functies die Microsoft Office heeft om uw taken en projecten uit te voeren.

Microsoft Office 2021 Thuisgebruik Student Windows + Mac Levenslang.

5/5

Met Microsoft Office 2021 Thuisgebruik & Studenten heeft u toegang tot de meest krachtige Office-ervaring die er is. Deze suite bevat Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en Access. Met deze programma's kunt u documenten, spreadsheets, presentaties, e-mails, notities, publicaties en databases ontwerpen. U krijgt toegang tot de nieuwste versies van alle programma's, wat betekent dat u altijd de beste tools en functies tot uw beschikking heeft. Daarnaast krijgt u toegang tot meer dan 1 TB cloudopslag bij OneDrive. Hiermee kunt u al uw bestanden vanuit elke locatie bekijken, bewerken en delen met anderen. Met Office 365 krijgt u ook toegang tot extra productiviteitsopties, waaronder Skype-gesprekken met collega's, een samenwerkingstool en meer. Daarnaast krijgt u levenslange toegang tot Office 2021 Thuisgebruik & Studenten, waarmee u op elk moment de nieuwste versies van Office kunt downloaden en gebruiken. Met Office 2021 Thuisgebruik & Studenten krijgt u alle voordelen van Office voor een fractie van de prijs.

Microsoft Office Home and Student 2021 1 apparaat Eenmalige aankoop (download).

5/5

Office Thuisgebruik & Studenten 2021 is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een product dat hun dagelijks werk gemakkelijker maakt. Het is een eenmalige aankoop, wat betekent dat je maar één keer betaalt en dan kun je Office Home and Student 2021 voor eeuwig gebruiken. Het bundel bevat de laatste versie van Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Als gebruiker van Office Thuisgebruik & Studenten 2021 krijg je toegang tot een aantal krachtige functies die je productiviteit verhogen. Je kunt bijvoorbeeld je documenten opslaan in de cloud, waardoor je ze op elk apparaat kunt bekijken en bewerken. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd toegang tot al je bestanden. Je krijgt ook een beveiligde back-up voor al je bestanden, zodat je gegevens veilig zijn als je computer crasht. Office Thuisgebruik & Student 2021 heeft ook een geïntegreerde spellingscontrole en een aantal handige tools, waarmee je documenten gemakkelijk kunt bewerken en delen. Je bent ook altijd op de hoogte van de laatste updates, omdat Office Thuisgebruik & Studenten 2021 automatisch wordt bijgewerkt.

Microsoft Office 2019 Thuisgebruik en Zelfstandigen 1 PC/Mac ESD Overdraagbaar Gekoppeld aan uw Microsoft account.

5/5

Microsoft Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2019 biedt je de klassieke Office-apps die je nodig hebt om thuis of op het werk productief te zijn. Het pakket bevat Word, Excel, PowerPoint en Outlook. De licentie is geschikt voor 1 gebruiker en is overdraagbaar op één Windows of Apple computer. Het pakket is gekoppeld aan je Microsoft-account waardoor je je licentie altijd bij je hebt. Met Microsoft Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2019 heb je de mogelijkheid om te werken met de meest gebruikte Office-apps. Je kunt documenten maken, bewerken, beheren en delen. Deze apps zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden je de mogelijkheid om samen aan documenten te werken. Daarnaast heb je met Outlook de mogelijkheid om je privé- en zakelijke contacten te onderhouden. Met deze Office-suite ben je altijd voorzien van de laatste versie van Microsoft Office en kun je optimaal aan de slag met je werk.

Microsoft Office 365 Personal 1 Gebruiker 1 jaar Inclusief updates.

5/5

Microsoft 365 Personal | 1Gebruiker 1 jaar | Inclusief updates is de perfecte oplossing voor iedereen die de beste Office-ervaring wenst. Geniet van de meest recente versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access met 1TB OneDrive cloudopslag per persoon. Deze suite geeft je de mogelijkheid om je documenten overal mee naartoe te nemen, waar je ook bent. Microsoft 365 Personal | 1Gebruiker 1 jaar | Inclusief updates biedt ook een scala aan nieuwe functies, waaronder intelligente technologie die je helpt je documenten sneller te creëren, beveiligingsmogelijkheden en een eenvoudige manier om met anderen samen te werken. Daarnaast zijn er ook veel mogelijkheden voor het gebruik van video- en audio-conferenties. Microsoft 365 Personal | 1Gebruiker 1 jaar | Inclusief updates biedt de beste beveiliging en prestaties om je gegevens zo veilig mogelijk te houden. Daarnaast kun je ook genieten van Microsoft Office-apps die geoptimaliseerd zijn voor Windows 10, waarmee je je werk nog sneller kunt afronden.

Microsoft Office 2016 Home Student Windows Nederlandstalig Retailverpakking.

5/5

Microsoft Office 2016 Home Student Windows Nederlandstalig Retailverpakking biedt gebruikers een uitgebreid pakket met verschillende programma's. Met deze software kunnen gebruikers hun productiviteit verhogen en hun bestanden beheren. Het pakket bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Publisher, allemaal met de vertrouwde, intuïtieve Microsoft Office-look. Deze versie geeft gebruikers ook toegang tot innovatieve tools zoals Tell Me, waarmee gebruikers in staat zijn om snel antwoorden te vinden op hun vragen. Handig als je weet dat je de juiste informatie nodig hebt, maar niet precies weet hoe je het moet vinden. Met Office 2016 kunnen gebruikers ook samenwerken aan documenten, wat een soepeler workflow mogelijk maakt. Microsoft Office 2016 Home Student is verkrijgbaar in een Nederlandstalige retailverpakking. Let op: dit pakket bevat geen Outlook voor e-mails. Er zijn echter andere tools zoals Skype voor zakelijk gebruik en Outlook.com voor persoonlijk gebruik. Deze versie is geschikt voor één pc of Mac. Gebruikers kunnen hun bestanden gemakkelijk synchroniseren met OneDrive, zodat ze altijd overal toegang hebben.

Microsoft 365 Personal 1 licentie(s) Abonnement Nederlands 1 jaar.

5/5

Microsoft 365 Personal is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige manier om toegang te krijgen tot alle Office-programma's. Met Microsoft 365 Personal heeft u een abonnement voor een jaar dat u toegang geeft tot de beste Office-programma's, waaronder Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher. Met Microsoft 365 Personal kunt u uw Office-documenten bewerken en delen op een pc, Mac, tablet of telefoon. Bovendien kunt u uw documenten synchroniseren met OneDrive, zodat u overal toegang heeft. Met het abonnement krijgt u ook 1TB aan cloudopslag, zodat u al uw bestanden en documenten op één plek kunt bewaren. Met Microsoft 365 Personal kunt u ook 60 Skype-minuten per maand gebruiken om met familie en vrienden te chatten en te bellen.

Beste office software - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede office software tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de office software. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere office software beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een office software kopen gaat.

Conclusie over de best geteste office software

Hoe geweldig is het als je de juiste office software hebt gevonden? Je kunt je documenten creëren, spreadsheets beheren en presentaties maken die indruk maken. Zo'n tool heeft een ontzettend handig effect en kan je veel tijd schelen. We hopen dan ook dat onze lijst met de top 10 office software voor jou een echt hulpmiddel is geweest. Met de door ons geboden informatie moet je in staat zijn geweest om de beste keuze te maken. Wanneer je met een vraag zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar.

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023