KantoorRecensie.nl
  1. Financieel
  2. geldtelmachine

De 10 beste geldtelmachines voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Als je op het punt staat een geldtelmachine te kopen, maar je weet niet welke machine je moet kiezen, kijk dan eens naar ons blog over de top 10 producten. Door onze keuze voor prijs en kwaliteit, kun je eenvoudig en betrouwbaar de juiste keuze maken. Je vind bij ons de beste geldtelmachine voor elk budget. Lees nu verder om meer te weten te komen over de top 10 geldtelmachines!

Over het algemeen is het altijd handig om een geldtelmachines te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een geldtelmachine daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste geldtelmachine wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 geldtelmachines voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een geldtelmachine uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede geldtelmachine koopt en geen verkeerde geldtelmachine koopt.

Een goede geldtelmachine kopen

Een goede geldtelmachine kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een geldtelmachine. De best geteste geldtelmachines voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 geldtelmachines te kijken. Dan zie je direct welke geldtelmachines goed zijn. De geldtelmachines vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste geldtelmachines voor je kantoor

De 10 beste geldtelmachines voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een geldtelmachines kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een geldtelmachine test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de geldtelmachines van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede geldtelmachines aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze geldtelmachine reviews

De prijzen van de geldtelmachines zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de geldtelmachine. We hebben dus geen geldtelmachines online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 geldtelmachines. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste geldtelmachines. Heel wat mensen zochten op wat de beste geldtelmachines is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede geldtelmachines in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste geldtelmachines op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende geldtelmachine ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de geldtelmachines die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de geldtelmachine ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een geldtelmachine koopt. Een geldtelmachine kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een geldtelmachine een goede optie is.

Na onze geldtelmachines vergelijking is wat ons betreft deze geldtelmachine best getest: SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze geldtelmachine terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze geldtelmachine kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw geldtelmachine kunt kopen. 

Beste 10 geldtelmachines van nu

SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.

5/5

De SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector is een uitstekende investering voor iedereen die een eenvoudig, accuraat en betrouwbaar systeem wil voor het tellen van biljetten. Dit apparaat heeft een 5-voudig valsgelddetectie die gevoelige informatie over de biljetten verzamelt en berekent, zodat u zeker weet dat u altijd met het juiste bedrag te maken heeft. De geldteller laat direct de totale waarde zien en hoeveel van elke waarde er is geteld, waardoor u exact kunt zien wat er in uw kassa zit. Daarnaast beschikt de SCANNUM® Biljettelmachine ook over een geavanceerde technologie om menselijke fouten te minimaliseren. Het apparaat is uitgerust met geavanceerde sensoren om ervoor te zorgen dat een biljet maar één keer wordt geteld en dat er geen dubbeltellingen of verkeerde resultaten worden gemaakt. Bovendien is de geldteller ook voorzien van een hoge capaciteit, zodat deze in staat is om snel grote hoeveelheden biljetten te tellen. De SCANNUM® Biljettelmachine is een uitstekende investering om uw geldtellingen accuraat en betrouwbaar te maken.

Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.

5/5

Met de VG300 tel- en muntsorteerder bent u verzekerd van een snelle en nauwkeurige verwerking van uw muntgeld. Het apparaat heeft een invoercapaciteit van maximaal 500 munten tegelijkertijd, met een telsnelheid van 216 munten per minuut. U kunt alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro verwerken. Bij het tellen wordt het muntentotaal per munteenheid weergegeven op het duidelijke display. Daarnaast is er een optelfunctie om de totaalwaarde van de getelde munten bij elkaar op te tellen. De VG300 tel- en muntsorteerder heeft ook een batchfunctie, waarmee u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid kunt instellen. Als het gewenste aantal bereikt is, stopt de teller. Met deze functie kunt u gemakkelijk muntgeld sorteren voor bijvoorbeeld een kassalade of om af te geven bij de bank. U geniet bovendien van een helder overzicht en een betrouwbare geldverwerking. Met de VG300 tel- en muntsorteerder regelt u uw muntgeld snel en efficiënt.

SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller.

5/5

Met de Scannum® 1200 geldtelmachine krijgt u een complete oplossing voor uw geldverwerking. Deze biljettelmachine heeft een modern en gebruiksvriendelijk design en is eenvoudig te bedienen met één druk op de knop. De 4-voudige detectie van valsgeld maakt het mogelijk om betrouwbare resultaten te verkrijgen. Met deze geldtelmachine kunt u ook geldverwerkingen met hoge snelheid uitvoeren. Met een snelheid van 1.000 biljetten per minuut is de telmachine perfect voor grote geldverwerkingen. Het grootste voordeel is dat uw werk tijdens het tellen wordt gecontroleerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw geldverwerking betrouwbaar is.

SCANNUM® Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller.

5/5

Verwerk uw kassa inhoud in recordtempo met de Scannum® 1000 geldtelmachine. Deze biljettelmachine is voorzien van een 3-voudig valsgelddetectiesysteem (UV, MG en infrarood) dat in staat is om maar liefst 1000 biljetten per minuut te tellen. De invoercapaciteit van de biljettelmachine is 300 biljetten. U kunt er dus op vertrouwen dat alle geldverwerkingen betrouwbaar en accuraat verwerkt worden. Deze geldtelmachine wordt geleverd met een gratis stofhoes en een valsgeldpen. Met deze biljettelmachine heeft u de perfecte hulpmiddel voor een snelle en betrouwbare geldverwerking.

MasterCount Geldtelmachine 3362KT Biljettelmachine 3-Voudige Valsgelddetectie Meerdere Valuta's Geldteller.

5/5

De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is een moderne oplossing voor eenvoudig geld tellen. Deze geldtelmachine is uitgerust met een 3-voudige valse gelddetectiesysteem, waardoor uw geldverwerking nog veiliger wordt. Ook heeft de machine meerdere valuta’s ondersteund, waardoor uw teller nog betrouwbaarder wordt. De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine heeft een modern en tijdloos design, waardoor het tellen van geld nog aangenamer en gemakkelijker wordt. De machine heeft een 5-voudige detectie, waardoor uw geldverwerking nog veiliger en betrouwbaarder wordt. U kunt met deze geldtelmachine verschillende valuta’s tellen en de totale waarde van de getelde biljetten zien. Dankzij de geïntegreerde technologie bent u verzekerd van een efficiënte en productieve verwerking van uw geld.

Safescan 1250 munttelmachine.

5/5

Met de Safescan 1250 munttelmachine kun je snel en eenvoudig munten sorteren en tellen. De machine is erg gebruiksvriendelijk en werkt zeer nauwkeurig. Hij is uitgerust met een geavanceerde technologie die je helpt om de munten snel en zorgvuldig te tellen. Het sorteersysteem, dat gebaseerd is op het Europese model, is ontworpen om je te helpen bij het sorteren van munten in kwartalen, eurocenten en andere soorten munten. De machine vergemakkelijkt ook het bijhouden van je financiële administratie. Je kunt de teller gebruiken om de waarde van de verzamelde munten te berekenen, waardoor je niet meer hoeft te tellen. Het display biedt een duidelijk overzicht van de financiële transacties en je kunt de gegevens eenvoudig opslaan en exporteren naar een spreadsheet of boekhoudprogramma. Met deze munttelmachine kun je een kostbare tijd besparen en kun je de juiste beslissingen nemen over je financiën.

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 4-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller Incl.

5/5

Agellic® Geldtellmachine Biljettelmachine biedt een efficiënte manier om geld te tellen. De machine is voorzien van een 4-voudige vals geld detectie technologie, waardoor verschillende soorten valse bankbiljetten kunnen worden opgespoord. Deze geldteller is ontworpen om tot 1000 biljetten per minuut te tellen, waardoor het tellen van geld een eenvoudige taak is. Deze geldteller is uitgerust met een LCD-scherm waarop het aantal biljetten, het totale bedrag en andere informatie worden weergegeven. Het is ook mogelijk om verschillende bankbiljetten tegelijk te tellen, waardoor u tijd kunt besparen. Daarnaast is de machine ook uitgerust met een stille teller, waardoor u geen last heeft van lawaai van de machine. Bovendien is de machine eenvoudig te bedienen en is hij geschikt voor intensief gebruik. U kunt er echter wel voor zorgen dat u alleen het aantal biljetten telt, niet de hoeveelheid geld. Stopt u bijvoorbeeld 50 biljetten van 50 euro in de machine, dan zal de machine “50” aangeven, niet “2500”. Agellic® Geldtellmachine Biljettelmachine is een uitstekende keuze voor alle soorten bedrijven. Met deze geldteller kunt u geld eenvoudig en snel tellen, waardoor uw bedrijf veel tijd en moeite kunt besparen. Deze geldteller is ook geschikt voor intensief gebruik en de vals geld detectie technologie biedt u een extra beveiliging. Bestel.

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller.

5/5

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller maakt het tellen van geld snel en eenvoudig. Met deze geldteller wordt elk biljet onmiddellijk geteld en gecontroleerd op authenticiteit. Met de 3-voudige vals geld detectie (UV, MG en IR) kunnen alle soorten valuta gemakkelijk worden gecontroleerd op echtheid. Bovendien is deze geldtelmachine in staat om tot wel 1000 biljetten per minuut te tellen. De geldtelmachine is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen, waardoor u uw geldwisselaar, kassa of bank meer efficiënt en betrouwbaar kunt laten werken. Bovendien is de geldtelmachine erg compact, waardoor hij zelfs in kleine ruimtes kan worden geplaatst. De geldteller kan worden gebruikt voor biljetten van verschillende munten, waaronder de euro en de Amerikaanse dollar. Het is belangrijk om te weten dat de geldtelmachine alleen het aantal biljetten telt, niet de hoeveelheid geld. Als u bijvoorbeeld 50 biljetten van 50 euro in de machine stopt, dan zal de machine “50” aangeven, niet "2500”. Met deze geldtelmachine kunt u eenvoudig het aantal biljetten tellen en controleren of uw geldwisselaar of klanten het juiste aantal biljetten hebben ontvangen.

Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 6-voudige vals geld detectie 900 biljetten per minuut Geldteller.

5/5

De Agellic Geldtelmachine Biljettelmachine is een krachtige en betrouwbare oplossing voor het tellen van biljetten. Deze machine leest tot 900 biljetten per minuut en heeft een 6-voudige vals geld detectie. Met de optelfunctie kunnen de totale waarde van de ingevoerde biljetten worden berekend, waardoor je tijd en energie bespaart. De sorteerfunctie maakt het mogelijk om een bepaald aantal biljetten van een specifieke soort te sorteren. De uitgebreide veiligheidsmaatregelen, waaronder UV, MG, IR, MT, 3D en kleur detectie, garanderen dat je geen vals geld in je bezit hebt. Bovendien is dit product CE-gecertificeerd, wat betekent dat het voldoet aan alle veiligheids- en gezondheidsnormen. De Agellic Geldtelmachine Biljettelmachine is een uitstekende keuze voor iedereen die regelmatig met cash werkt.

Safescan biljettelmachine 2250.

5/5

Het Safescan biljettelmachine 2250 is ontworpen om de gebruiker een gebruiksvriendelijke en veilige manier te bieden om zijn of haar biljetten te tellen en te controleren op echtheid. Deze geprijsde biljettelmachine beschikt over een uitgebreide 3-voudige valsgelddetectie voor een nauwkeurige identificatie van valse biljetten. De Safescan 2250 is ontworpen voor een eenvoudige bediening, waardoor het geen extra training vereist. Het is een krachtig apparaat met een hoge tellingssnelheid, waardoor het ideaal is voor grote volumes. Door middel van een duidelijk LCD-scherm kan de gebruiker de tellers en tellingsresultaten gemakkelijk volgen. Met de Safescan 2250 kunt u niet alleen uw biljetten tellen en controleren op echtheid, maar ook de waarde van de verzamelde biljetten bijhouden. Het bevat ook een automatische hoogtevergrendeling om te voorkomen dat toegang wordt verkregen tot de binnenkant van de machine. Met het handmatig vergrendelingssysteem kan de gebruiker het apparaat vergrendelen om te voorkomen dat er onbevoegde toegang wordt verkregen. De Safescan 2250 is een kosteneffectief apparaat dat uw biljetten op een betrouwbare en veilige manier telt en controleert op echtheid. Met zijn uitgebreide valsgelddetectie en vergrendelingssysteem biedt deze bil.

Beste geldtelmachine - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede geldtelmachine tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de geldtelmachines. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere geldtelmachines beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een geldtelmachine kopen gaat.

Conclusie over de best geteste geldtelmachines

Ons team heeft zich enorm inspannen om deze top 10 producten samen te stellen met de beste kwaliteit en prijs. Want wat uiteindelijk het belangrijkste is, is dat je tevreden bent na het kiezen van een geldtelmachine. We willen jullie er aan herinneren dat het belangrijk is om goed na te denken over de prijs-kwaliteitverhouding alvorens je een definitieve keuze maakt. Als je door deze blog bent gegaan, ben je misschien meer geïnteresseerd geraakt in geldtelmachines. We doen ons best om zo veel mogelijk van deze informatie aan te bieden, dus als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen altijd klaar staan om je te helpen bij elk stukje informatie dat je nodig hebt om uiteindelijk de juiste keuze te maken.

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023