KantoorRecensie.nl
  1. Rekenmachines en technologie
  2. externe harde schijf

De 10 beste externe harde schijven voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Heb jij ook al jaren gezocht naar de juiste externe harde schijf voor je behoeften? Is de zoektocht naar de juiste externe harde schijf bijna eindeloos? Stop met zoeken en rust uit, want dit artikel brengt de top 10 externe harde schijven die de beste prijs en kwaliteit bieden. Neem een kijkje in onze lijst om een externe harde schijf te vinden die aan al je behoeften voldoet. Of je nu een kleine of een gigantische capaciteit nodig hebt, of draagbaarheid, er is voor ieder wat wils. Bekijk de bovenste 10 externe harde schijven en je vindt er vast eentje die perfect voor je is!

Over het algemeen is het altijd handig om een externe harde schijven te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een externe harde schijf daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste externe harde schijf wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 externe harde schijven voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een externe harde schijf uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede externe harde schijf koopt en geen verkeerde externe harde schijf koopt.

Een goede externe harde schijf kopen

Een goede externe harde schijf kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een externe harde schijf. De best geteste externe harde schijven voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 externe harde schijven te kijken. Dan zie je direct welke externe harde schijven goed zijn. De externe harde schijven vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste externe harde schijven voor je kantoor

De 10 beste externe harde schijven voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een externe harde schijven kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een externe harde schijf test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de externe harde schijven van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede externe harde schijven aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze externe harde schijf reviews

De prijzen van de externe harde schijven zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de externe harde schijf. We hebben dus geen externe harde schijven online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 externe harde schijven. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste externe harde schijven. Heel wat mensen zochten op wat de beste externe harde schijven is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede externe harde schijven in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste externe harde schijven op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende externe harde schijf ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de externe harde schijven die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de externe harde schijf ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een externe harde schijf koopt. Een externe harde schijf kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een externe harde schijf een goede optie is.

Na onze externe harde schijven vergelijking is wat ons betreft deze externe harde schijf best getest: Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze externe harde schijf terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze externe harde schijf kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw externe harde schijf kunt kopen. 

Beste 10 externe harde schijven van nu

Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf 1 TB.

5/5

De Seagate Expansion USB 3.0 Externe Harde Schijf is een eenvoudig te gebruiken opslagoplossing voor al uw bestanden die u overal mee naartoe kunt nemen. Deze harde schijf is voorzien van een hoge opslagcapaciteit van 1TB en is uitgerust met USB 3.0 technologie, waardoor deze een supersnelle overdrachtssnelheid biedt en een betere prestatie levert dan voorgaande USB 2.0-versies. Het ontwerp van de Seagate Expansion is heel gebruiksvriendelijk, zodat u snel en eenvoudig uw bestanden en documenten kunt beheren. U hoeft alleen maar een USB-kabel aan te sluiten en u bent klaar om bestanden te verplaatsen. Daarnaast is de schijf voorzien van een ingebouwde stroomvoorziening, waardoor u geen extra voeding nodig heeft. U kunt de schijf ook draadloos bedienen met uw mobiele apparaat door de Seagate Media-app te installeren. Met deze app kunt u bestanden gemakkelijk bekijken, beheren en delen.

Western Digital Elements Portable Externe Harde Schijf 1TB.

5/5

De Western Digital Elements Portable Externe Harde Schijf 1TB is een handige oplossing voor al je opslagbehoeften. Met een capaciteit van 1TB heb je genoeg ruimte om je bestanden, foto's, filmpjes, muziek en back-ups op te slaan. Met de USB 3.0-aansluiting blijft je content snel en veilig. Het design van de Western Digital Elements Portable is erg handig om mee te nemen en het slimme formaat past in elke tas. De schijf is beschermd tegen stof en krassen dankzij het schokbestendige ontwerp. Bovendien is de schijf uitgerust met een energiebesparende modus, waardoor je kunt genieten van lange levensduur. Met de Western Digital Elements Portable Externe Harde Schijf 1TB ben je verzekerd van veilige en snelle opslag. Je krijgt ook een gratis download van het WD Backup-programma, waarmee je gemakkelijk je bestanden kunt back-uppen. Daarnaast krijg je 2 jaar beperkte garantie op de schijf.

Toshiba Canvio Basics Externe harde schijf 2TB.

5/5

De Toshiba Canvio Basics Externe harde schijf 2TB is een perfecte oplossing om al uw bestanden op te slaan. Met een opslagcapaciteit van 2000GB kunt u meer dan genoeg bestanden opslaan. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de harde schijf te verbinden met uw laptop, tablet of computer via een USB-poort. De Toshiba Canvio Basics Externe harde schijf 2TB is een krachtige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing. Het is ontworpen om al uw bestanden op een veilige manier op te slaan. Bovendien biedt het een snelle, betrouwbare en energiezuinige overdrachtssnelheid met USB 3.0-technologie, die tot wel 5.000 Mbps kan halen. De harde schijf heeft ook een stijlvol zwart ontwerp met een glanzende afwerking, waardoor hij in elke omgeving past.

Toshiba Canvio Basics 1TB Externe harde schijf.

5/5

De Toshiba Canvio Basics 1TB Externe harde schijf biedt een hoge opslagcapaciteit van 1 TB, zodat je zelfs de grootste bestanden kunt opslaan. Met deze harde schijf hoef je je geen zorgen meer te maken over het overzetten van je bestanden, want de USB 3.0 maakt het overzetten supersnel mogelijk. Daarnaast is de harde schijf ook compatibel met USB 2.0, zodat je hem op elke computer kunt aansluiten. Deze externe harde schijf is ook erg handig als je veel bestanden hebt die je ook weer mee wil nemen. De harde schijf is licht en past dus makkelijk in je tas, waardoor je de bestanden overal mee naar toe kunt nemen. Daarnaast is de harde schijf ook erg veilig, want hij beschikt over een automatische back-up functie. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bestanden altijd veilig zijn opgeslagen.

Seagate Game Drive Externe Harde Schijf- Geschikt voor PS4 2TB.

5/5

De Seagate Game Drive Externe Harde Schijf is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare opslagoplossing. De harde schijf is speciaal ontworpen voor de PlayStation 4 en biedt een capaciteit van maar liefst 2 TB, waardoor je al je games op één plek kunt opslaan. De harde schijf is eenvoudig aan te sluiten op je PlayStation-console en je kunt er zeker van zijn dat je games goed bewaard blijven. Daarnaast biedt de Seagate Game Drive extra voordelen voor de fanatieke gamer. Je kunt nu eenvoudig en snel games downloads van de PlayStation Store, zodat je direct kunt spelen. Je kunt ook je eigen spelervaringen en prestaties opslaan, waardoor je altijd toegang hebt tot je eigen gegevens. Met de Seagate Game Drive ben je dus altijd klaar om te gamen.

Seagate Game Drive for Xbox Externe Harde Schijf 2TB.

5/5

Met de Seagate Game Drive voor Xbox krijg je het beste uit je games. Deze externe harde schijf biedt je de mogelijkheid om tot 2TB aan opslagcapaciteit te creëren en past perfect bij alle generaties van de Xbox Series X, Xbox Series S en Xbox One. Met een slank en stijlvol design en een Xbox-groene LED-verlichting die een meeslepende ervaring creëert, is deze schijf perfect voor het vergroten van je gamebibliotheek en het meenemen van je favoriete games. De Seagate Game Drive voor Xbox is ook voorzien van een supersnelle USB 3.0-verbinding, waardoor je direct kunt genieten van een ongeëvenaarde game-ervaring. Je krijgt ook toegang tot de Xbox Game Pass, zodat je kunt genieten van duizenden games met één abonnement. Wat je ook speelt, met de Seagate Game Drive voor Xbox krijg je het beste uit je spellen.

Western Digital Elements SE Externe harde schijf 500 GB.

5/5

De Western Digital Elements SE externe harde schijf is een efficiënte en krachtige oplossing voor het opslaan van grote hoeveelheden bestanden. Met een opslagcapaciteit van 500 GB, is deze harde schijf geschikt voor het opslaan van foto's, video's, muziek en andere belangrijke bestanden. Dankzij de USB 3.0-technologie heeft u een snelle en betrouwbare verbinding met uw computer, waardoor het overdragen van gegevens eenvoudiger en effectiever is. De Western Digital Elements SE externe harde schijf is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dankzij de plug-and-play-functionaliteit kunt u de schijf direct aansluiten op uw computer en begint direct met het opslaan van bestanden. De schijf is ook voorzien van achterwaartse compatibiliteit met USB 2.0-computers, waardoor u de externe schijf kunt gebruiken met vrijwel elke computer. Bovendien is de harde schijf voorzien van een extra energiebesparende functie, waardoor de schijf minder energie verbruikt en uw energiekosten verlaagt. Kortom, de Western Digital Elements SE externe harde schijf biedt een betrouwbare en betrouwbare oplossing voor het opslaan van grote hoeveelheden bestanden.

Western Digital Elements Desktop Externe harde schijf 6 TB.

5/5

De WD Elements Desktop met USB 3.0 is een eenvoudige, kosteneffectieve oplossing voor meer opslagruimte. De harde schijf heeft een grote opslagcapaciteit van 6 TB, die u meer dan genoeg ruimte biedt om al uw bestanden op te slaan. De harde schijf is volledig plug-and-play zodat u direct aan de slag kunt. U kunt de WD Elements Desktop met USB 3.0 gebruiken met Windows®-pc's, maar ook met andere besturingssystemen zoals Mac OS. Met de meegeleverde WD Backup-software kunt u een back-up maken van al uw bestanden, zodat u deze altijd bij de hand heeft. De harde schijf is daarnaast voorzien van WD Security-software, waarmee u de harde schijf kunt beveiligen met een persoonlijke wachtwoord. Op deze manier blijven al uw bestanden veilig en privé.

Seagate Expansion Desktop Drive Externe Harde Schijf Geschikt voor PC en Mac 6 TB.

5/5

De Seagate Expansion Desktop drive externe harde schijf is ideaal voor PC's en Mac's. Met een capaciteit van 6TB biedt deze harde schijf u voldoende opslagruimte voor al uw data. Hij is eenvoudig aan te sluiten op uw computer of laptop met de meegeleverde USB 3.0- of USB 2.0-kabel. De Seagate Expansion Desktop drive externe harde schijf is gebouwd met de beste technologieën voor een snellere prestatie en betrouwbare back-up. De schijf is voorzien van een automatische back-upsoftware die al uw bestanden automatisch back-upt naar de externe harde schijf. Daarnaast biedt de software ook de mogelijkheid om back-ups te plannen voor een regelmatige back-up van al uw bestanden. Met deze externe schijf kunt u dus gemakkelijk en snel uw bestanden en data back-uppen.

Western Digital My Passport Externe Harde Schijf 2 TB.

5/5

Met de My Passport heb je een betrouwbare, draagbare opslagoplossing. De opslagcapaciteit van 2 TB biedt veel ruimte om bestanden, foto's, video's en andere media te bewaren. Ook kan je met de USB-C- of USB-A-poort een verbinding maken met je laptop of computer. De USB 3.2 Gen 1 technologie biedt een hogere baudrate, waardoor je snel bestanden kunt overzetten. De harde schijf heeft een robuust ontwerp en is stof- en vochtbestendig, waardoor je het apparaat overal mee naartoe kunt nemen. De My Passport is compatibel met Windows en Mac OS. Met de My Passport blijft je persoonlijke data veilig, ook als je deze onderweg meeneemt. De harde schijf is eenvoudig mee te nemen in je tas of zak en vereist geen externe voedingsbron. Daarnaast heeft het apparaat een levenslange beperkte garantie, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je My Passport.

Beste externe harde schijf - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede externe harde schijf tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de externe harde schijven. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere externe harde schijven beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een externe harde schijf kopen gaat.

Conclusie over de best geteste externe harde schijven

Een externe harde schijf is een uitkomst als je meer opslagruimte wilt. We hebben ervoor gezorgd dat jij een helder en overzichtelijk overzicht krijgt van de top 10 producten. Zo wordt het voor jou een fluitje van een cent om de juiste voor jou te kiezen. Prijs en kwaliteit zijn bepalend, dus je kan het makkelijk afwegen. Als je met vragen zit, mag je gerust contact met ons opnemen. Geloof ons, je bent niet de eerste en zeker niet de laatste met een vraag over een externe harde schijf. Wij staan klaar om je te helpen!

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023