KantoorRecensie.nl
  1. Rekenmachines en technologie
  2. nas

De 10 beste nas-apparaten voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Een goede opslagoplossing vergt veel opzoekingswerk, maar je hoeft niet alleen te staan bij het kiezen van een Network Attached Storage-apparaat. We hebben namelijk een lijst samengesteld van de beste NAS devices van het moment. Deze lijst heeft de absolute top 10 van producten waar je uit kunt kiezen en om je te helpen bij je beslissing hebben we gedetailleerde informatie toegevoegd en zijn we in gegaan op de specifieke kenmerken van elk product. Kortom, een ideale gids om de meest geschikte Nas voor je te vinden.

Over het algemeen is het altijd handig om een nas-apparaten te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een nas daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste nas wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 nas-apparaten voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een nas uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede nas koopt en geen verkeerde nas koopt.

Een goede nas kopen

Een goede nas kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een nas. De best geteste nas-apparaten voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 nas-apparaten te kijken. Dan zie je direct welke nas-apparaten goed zijn. De nas-apparaten vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste nas-apparaten voor je kantoor

De 10 beste nas-apparaten voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een nas-apparaten kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een nas test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de nas-apparaten van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede nas-apparaten aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze nas reviews

De prijzen van de nas-apparaten zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de nas. We hebben dus geen nas-apparaten online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 nas-apparaten. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste nas-apparaten. Heel wat mensen zochten op wat de beste nas-apparaten is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede nas-apparaten in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste nas-apparaten op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende nas ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de nas-apparaten die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de nas ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een nas koopt. Een nas kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een nas een goede optie is.

Na onze nas-apparaten vergelijking is wat ons betreft deze nas best getest: Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze nas terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze nas kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw nas kunt kopen. 

Beste 10 nas-apparaten van nu

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

5/5

Met de Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2) krijg je een persoonlijke home cloud server met een NAS dual-band WiFi router. Je krijgt onbeperkte toegang tot je data, waar je ook bent. Met de AmberPRO heeft je een slimme oplossing voor al je dataopslagbehoeften. Het maakt niet uit of je kleine zakelijke bestanden hebt of veel persoonlijke foto's en video's; AmberPRO biedt je een eenvoudige en veilige manier om je data te beheren. De AmberPRO is ook Docker Ready. Dit betekent dat je de geavanceerde functies kunt gebruiken om je eigen applicaties te bouwen. De AmberPRO is ook geoptimaliseerd voor TV casting, waarmee je je video's en foto's kunt streamen naar je TV. Ook kun je automatisch camera back-ups maken van je Android of iPhone. Met de AmberPRO heb je een krachtige en betrouwbare oplossing voor al je cloudbehoeften.

Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

AmberPRO is een revolutionaire oplossing voor je persoonlijke cloud. Met AmberPRO kun je je data overal en altijd benaderen zonder je zorgen te maken over de beveiliging. Met twee terabyte opslagruimte deel je makkelijk bestanden met vrienden en familie. AmberPRO ondersteunt WiFi AC2600 met dual-band technologie voor hoge snelheden. Met twee gigabyte RAM is je systeem klaar voor al je toepassingen, waaronder Docker. Met AmberPRO kun je ook je eigen multimedia streamen naar je TV, je foto's en video's kijken op het grootste scherm. Met de Auto Backup functie back-up je makkelijk je foto's van je Iphone of Android apparaat. Met AmberPRO heb je altijd je bestanden bij je, waar je ook bent. Of je nu op kantoor bent of thuis, je hebt altijd toegang tot je data. Geniet van de flexibiliteit en veiligheid van AmberPRO en ervaar de mogelijkheden van je eigen persoonlijke cloud. AmberPRO biedt een veilige en betrouwbare manier om je data te beheren. Je data is altijd veilig en je kunt er altijd bij. Met twee terabyte opslagruimte heb je meer dan genoeg ruimte voor al je gegevens. De WiFi AC2600 technologie ondersteunt dual-band voor hoge snelheden en de 2GB RAM is perfect voor het uitvoeren van al je toepassingen. AmberPRO is klaar voor Docker en is eenvoudig te installeren. Met AmberPRO maak je je data toekomstbestendig. Je krijgt overal toegang tot je bestanden, je kunt je multimedia streamen naar je TV en je foto's zijn altijd up-to-date met de Auto Backup functie. AmberPRO is de manier om je persoonlijke cloud thuis te creëren.

Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

Netwerkopslag Synology DS220+ is de perfecte oplossing voor al je opslagbehoeften. Het beschikt over een hoge prestatie, hoge beschikbaarheid en een krachtige processor, waardoor het een uitstekende keuze is voor het opslaan van documenten, foto's en video's. Het ondersteunt een brede reeks aan mediaservices, waaronder Plex, iTunes, Surveillance Station en Media Server, waardoor het een eenvoudige manier is om al je media op te slaan, te delen en te beheren. Het is ook uitgerust met een krachtige beveiligingsfunctie, waardoor uw gegevens veilig en beveiligd zijn. Het beschikt ook over een ingebouwde brandkast die uw gegevens beschermt tegen fysieke schade. Het heeft ook een uitgebreide set aan beheer- en back-upmogelijkheden, waardoor het een uitstekende oplossing is voor een betrouwbare opslag. Bovendien is het een energiezuinig apparaat, waardoor het een duurzaam en kostenefficiënt opslagsysteem is. Synology DS220+ is de perfecte oplossing voor al je opslagbehoeften. Met zijn hoge prestaties, krachtige processor en kostenefficiëntie is het de ideale keuze voor het opslaan, delen en beheren van al je documenten, foto's en video's. Met de ingebouwde beveiligingsfunctie en brandkast, en met een uitgebreide set aan beheer- en back-upmogelijkheden, kun je.

Synology DS120j NAS.

5/5

Met de Synology DiskStation DS120j kunnen gebruikers hun gegevens eenvoudig opslaan, delen en beveiligen. Deze 1-bay NAS biedt een veelzijdigheid aan toepassingen waarmee gebruikers hun digitale bestanden kunnen beheren. DS120j is een eenvoudige en flexibele NAS die beginners de mogelijkheid geeft om de functionaliteit van een Synology NAS te verkennen. De DS120j is uitgerust met Synology’s intuïtieve webgebaseerde besturingssysteem, DiskStation Manager (DSM). DSM biedt een reeks geavanceerde functies, zoals een eenvoudig te gebruiken dashboard, verschillende bestandsbeheeropties, toegang tot cloudopslag, een reeks beveiligingsopties en uitgebreide mogelijkheden voor media streaming. Daarnaast biedt het een reeks ondersteunde applicaties, waarmee gebruikers hun digital leven eenvoudig kunnen beheren. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld hun foto's, muziek en video's verzamelen en opslaan in de DS120j. Daarnaast kunnen ze hun gegevens eenvoudig synchroniseren met andere apparaten en naar andere gebruikers verzenden met behulp van de verschillende delingsopties. De DS120j is ook uitgerust met een uitgebreide garantie van 2 jaar. Gebruikers kunnen er dus zeker van zijn dat hun data veilig is. Met de Synology DiskStation DS120j kunnen gebruikers hun gegevens eenvoudig opslaan, delen en beveiligen.

Synology DiskStation DS418 NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS418 biedt ook een uitgebreide reeks van toepassingen voor privégebruik. Met de ingebouwde videoplayer kan je 4K H.264-video's afspelen, streamen en afspelen op uw televisie of op een externe monitor. Ook kan je de DS418 gebruiken om de media van je mobiele apparaten te streamen, dankzij de Synology mobile apps. Je kunt ook je eigen muziekcollectie streamen naar draadloze luidsprekers. De intelligente opslag-assistent maakt het ook mogelijk om automatisch bestanden te synchroniseren met je mobiele apparaten met behulp van Cloud Station Suite. Verder zorgt de DS418 voor een veilige beveiliging van je gegevens. Je kunt je gegevens beveiligen met 256-bits AES-gegevenscodering, waardoor alleen gebruikers met de juiste autorisatie bij de bestanden kunnen. Ook is er de mogelijkheid om back-ups te maken van gegevens naar een externe opslag om verlies van gegevens te voorkomen. Al met al is de Synology DiskStation DS418 een uitstekende keuze voor een NAS met 4 sleuven met vele functies die ervoor zorgen dat het opslaan en delen van gegevens veilig en eenvoudig is.

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is een uitstekende oplossing als je op zoek bent naar een veilige en gemakkelijk toegankelijke opslagplek voor al je persoonlijke bestanden. Met een capaciteit van 2 TB is er voldoende ruimte om al je foto's, video's, muziek en documenten op te slaan. Het apparaat maakt gebruik van een RAID-configuratie waardoor je bestanden veilig zijn en niet verloren gaan. Je kunt de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB eenvoudig aansluiten op je thuisnetwerk en je kunt erop vertrouwen dat je bestanden vanaf elke locatie, thuis of op kantoor, veilig en betrouwbaar zijn opgeslagen. Met de My Cloud Home-app kun je al je bestanden gemakkelijk beheren en delen met vrienden en familie. Je kunt ook automatisch je foto's en video's uploaden vanaf je smartphone of tablet. Deze app geeft je ook toegang tot de uitgebreide functies, waaronder Remote Access, Time Machine-back-up, Cloud Sync en meer. Met deze functies heb je altijd en overal toegang tot al je bestanden. Bovendien kun je met de app ook instellen wie toegang heeft tot je bestanden.

Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

5/5

De Synology DS218play NAS Barebone 0 TB is ook uitgerust met een nieuwe, krachtige processor. Deze is gebaseerd op 64-bits quad-core 1,4 GHz processor, waarmee een hoge lees- en schrijfsnelheid van maximaal 112 MB/s gegarandeerd kan worden. Deze snelheid is ideaal voor het streamen van films en muziek, en voor het beheren van grote bestandsmappen. Ook is er een ingebouwde hardware encryptie-accelerator, waardoor het encrypteren van gegevens veel sneller gaat. De Synology DS218play NAS Barebone 0 TB heeft ook een groot aantal geavanceerde functies, waaronder Surveillance Station, Cloud Station en Photo Station. Surveillance Station biedt de mogelijkheid om via een webbrowser meerdere IP-camera's te beheren en te bekijken. Met Cloud Station kun je bestanden delen met verschillende gebruikers. Photo Station maakt het mogelijk om eigen fotoalbums te maken en te beheren. Daarnaast is het ook mogelijk om mobiele apps te gebruiken, waarmee je bestanden vanaf je smartphone of tablet kunt beheren.

Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

Met Synology DS220j heb je veel verschillende manieren om je gegevens te beheren en toegankelijk te maken. Je kunt de gegevens gemakkelijk beheren via een webbrowser of mobiele app. Met deze NAS kun je ook gegevens synchroniseren met verschillende cloud-opslagdiensten, zoals Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive. Daarnaast biedt DS220j ook een verscheidenheid aan opties voor het beveiligen van gegevens met verschillende encryptie-algoritmen. Met zijn 2 sleuven is het ook mogelijk om je gegevens te back-uppen naar externe opslagmedia, zoals een USB-stick of een externe harde schijf. Verder is de DS220j compatibel met 2.5" en 3.5" SATA-schijven, waardoor je gemakkelijk je opslagcapaciteit kunt uitbreiden. Met deze compacte en krachtige NAS kun je je gegevens veilig opslaan, beheren en delen.

Synology DS120j NAS RED 4TB 1x 4TB.

5/5

Het uiterlijk van de DS120j is stijlvol en modern. Het is voorzien van een intuïtieve gebruikersinterface met een intuïtieve besturing, zodat u zich zonder moeite kunt aanpassen aan de NAS. De DS120j heeft ook een hoge prestatie met een dual-core processor van 64-bit en 512MB DDR3L-geheugen, waardoor het gemakkelijk verschillende taken en toepassingen kan uitvoeren. De DS120j ondersteunt ook geavanceerde functies zoals Windows ACL, LDAP directory service en Btrfs-bestandsstelsel, waardoor het gemakkelijk is om documenten en andere bestanden op een veilige manier te beheren. U kunt ook gebruik maken van Synology's mobile applicaties om uw bestanden overal te bekijken. Daarnaast kunt u back-upmogelijkheden van uw bestanden naar externe opslagmiddelen toevoegen door de Cloud Station Suite.

Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

De Synology DiskStation DS223 is een krachtige NAS met hoge prestaties voor professionele gebruikers en thuiskantoren. Het is uitgerust met een Realtek RTD1619B processor en een DDR4-geheugen van 2 GB. Met deze krachtige combinatie van hardware worden hoge prestaties gegarandeerd. De Synology DiskStation DS223 biedt een breed scala aan netwerkprotocollen die u kunt gebruiken voor een veilige toegang tot de gegevens. Het ondersteunt SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. Met deze protocollen kunt u gemakkelijk bestanden en mappen delen met andere gebruikers in uw netwerk. De Synology DiskStation DS223 ondersteunt HDD en SSD-opslagdrives. Deze NAS heeft een SATA III-interface en ondersteunt harde schijven met een opslagruimte van 2.5" of 3.5", waarmee u meer opslagruimte kunt krijgen. Deze NAS is ook uitgerust met een actieve koeling met een ventilator voor een betere prestatie en een langere levensduur.

Beste nas - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede nas tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de nas-apparaten. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere nas-apparaten beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een nas kopen gaat.

Conclusie over de best geteste nas-apparaten

Met deze top 10 lijst van producten, hebben we je een goed overzicht gegeven van waar je aan moet denken bij het zoeken naar een goed NAS-apparaat. Ook al kan het enorm uitdagend zijn om het juiste product te kiezen, we zijn ervan overtuigd dat als je onze blog goed hebt bestudeerd, je de perfecte match voor jouw behoeften kan vinden. Daarom bevelen we aan dat je de optie kiest die het beste bij je past. Als je er niet uitkomt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je zo goed mogelijk verder te helpen. Wat dit betreft kun je op ons rekenen! We hopen dat je hiermee de juiste keuze kunt maken en je eindelijk een NAS-apparaat kan aanschaffen dat precies bij je past.

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023