KantoorRecensie.nl
  1. Rekenmachines en technologie
  2. processor

De 10 beste processors voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Met trots presenteren wij de top 10 van processors momenteel op de markt. Van vergelijkingen van het onderlinge prestatievermogen en kosten-kwaliteitverhouding tot de nieuwste ontdekkingen: deze lijst helpt je gefocust te blijven en thuis te komen met een processor die precies aansluit bij je wensen. Kijk maar eens wat je krijgt als je met ons meegaat op deze reis door het processorland!

Over het algemeen is het altijd handig om een processors te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een processor daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste processor wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 processors voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een processor uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede processor koopt en geen verkeerde processor koopt.

Een goede processor kopen

Een goede processor kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een processor. De best geteste processors voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 processors te kijken. Dan zie je direct welke processors goed zijn. De processors vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste processors voor je kantoor

De 10 beste processors voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een processors kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een processor test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de processors van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede processors aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze processor reviews

De prijzen van de processors zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de processor. We hebben dus geen processors online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 processors. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste processors. Heel wat mensen zochten op wat de beste processors is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede processors in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste processors op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende processor ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de processors die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de processor ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een processor koopt. Een processor kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een processor een goede optie is.

Na onze processors vergelijking is wat ons betreft deze processor best getest: AMD Ryzen 5 5500 Processor 3 6 GHz 4 2 GHz 6-cores 12 threads 19 MB cache AM4 Socket AMD Wraith Stealth doos.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze processor terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze processor kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw processor kunt kopen. 

Beste 10 processors van nu

AMD Ryzen 5 5500 Processor 3 6 GHz 4 2 GHz 6-cores 12 threads 19 MB cache AM4 Socket AMD Wraith Stealth doos.

5/5

De Ryzen 5 5500 processor heeft een 19 MB cache waarmee je meer prestaties kunt bereiken, waardoor je een betere prestatie krijgt bij het uitvoeren van complexe taken. Bovendien heeft de processor een hoge energie-efficiëntie, waardoor je je computer kunt laten draaien zonder dat je veel stroom verbruikt. De processor wordt geleverd met een AMD Wraith Stealth koeler, waarmee je je processor kunt koelen en de prestaties kunt verbeteren. De koeler is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en heeft een rustige werking, waardoor je geen hinder ondervindt van luidruchtige geluiden. Daarnaast is de koeler gemakkelijk te installeren, zodat je snel kunt genieten van een betere prestatie van je computer.

AMD Ryzen 9 5900X.

5/5

AMD Ryzen 9 5900X is een krachtig processor met een hoge prestatie. Het is geoptimaliseerd voor gaming met 12 kernen en 24 threads voor een zeer snelle prestatie. De processor wordt geleverd met een boost-kloksnelheid van 4,8 GHz, wat betekent dat je een ongelooflijke snelheid voor gaming krijgt. De processor heeft ook een enorme cache van 72 MB, wat betekent dat je geen schokken meer zult ervaren bij het openen en sluiten van games. Met de AMD Ryzen 9 5900X krijg je ook de nieuwste technologie, zoals de Zen 3-architectuur, die krachtiger prestaties biedt en je gamingervaring verbetert. De processor heeft ook ondersteuning voor PCIe 4.0, waardoor je games met een hogere kwaliteit en een hogere resolutie kunt spelen. Bovendien wordt de processor geleverd met een koeler, zodat je de processor niet hoeft te overklokken om de beste prestaties te krijgen. Met de AMD Ryzen 9 5900X krijg je een krachtige processor met een hoge prestatie en een zeer snelle prestatie, waarmee je de beste gamingervaring krijgt. De processor heeft ook een enorme cache, is voorzien van de nieuwste technologieën en ondersteunt PCIe 4.0, waardoor je de beste gamingervaring krijgt. Bovendien wordt de processor geleverd met een koeler, zodat je geen overklokken hoeft te doen om de beste prestaties.

AMD Ryzen 5 5600X Multipack Processor.

5/5

De AMD Ryzen 5 5600X Multipack Processor is een krachtige processor die perfect is voor high-end gaming en intensieve computertaken. Met zes cores en 12 threads is hij voldoende krachtig om zelfs de meest veeleisende taken uit te voeren. Hij is compatibel met Socket AM4 moederborden, wat betekent dat hij perfect is voor moderne systemen. De Ryzen 5 5600X biedt een kloksnelheid van 3700 MHz en een turbo-modus tot maximaal 4600 MHz. Met deze capaciteiten is het mogelijk om zelfs de zwaarste games te spelen, zonder dat de processor oververhit raakt. Hij is ook in staat om krachtige taken uit te voeren, zoals het bewerken van video's, het rendern van 3D-graphics of het uitvoeren van data-analyses. Met de AMD Ryzen 5 5600X Multipack Processor krijgt u een krachtige processor die uw computertaken een boost geeft en uw gamingervaring naar een hoger niveau tilt.

AMD Ryzen 5 4500 Processor 3.6 GHz (4.1 GHz) 6-cores 12 threads 11 MB cache AM4 Socket AMD Wraith Stealth.

5/5

Deze processor is ideaal voor het multitasken, het verwerken van taken en het uitvoeren van meerdere applicaties tegelijkertijd. Met 11 MB aan cachegeheugen kunnen gebruikers hun taken soepeler uitvoeren. Daarnaast is de processor uitgerust met AMD's Wraith Stealth koeler, die een stille en efficiënte koeling biedt zodat de processor zijn optimale prestaties kan leveren. De Ryzen 5 4500 processor is bovendien ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne gaming, streaming en multimedia-middelen. De processor is bijzonder energiezuinig, waardoor gebruikers kunnen genieten van een langere levensduur, hogere prestaties en minder elektriciteitsverbruik. Met deze processor kunnen gebruikers ook overweg met de meest veeleisende taken, zoals video-editing, streaming en gaming.

AMD RYZEN 7 5800X AM4-processor 4 70 GHz 8 kernen.

5/5

De AMD RYZEN 7 5800X AM4-processor is perfect voor gamers die op zoek zijn naar de beste prestaties. De processor is uitgerust met 8 kernen met een kloksnelheid van 4,7 GHz. De processor is ideaal voor zowel gaming als creatieve taken. Het biedt een hoge prestatie met een lage thermische stroom en een verbeterde energie-efficiëntie. De AMD RYZEN 7 5800X biedt een nauwkeurige rekenkracht, waardoor de gaming-ervaring verbeterd wordt. Het biedt een verbeterde prestatie bij de meest veeleisende games. De processor ondersteunt DirectX 12 Ultimate en heeft ondersteuning voor Raytracing. De AMD RYZEN 7 5800X is uitgerust met een intelligente cache van 8 MB, waardoor het makkelijker wordt om gegevens te verwerken. De processor heeft ook ondersteuning voor Dual Channel DDR4-geheugen met een maximale snelheid van 4.000 MHz. De processor biedt ook ondersteuning voor AMD StoreMI-technologie om de prestaties van uw systeem te verbeteren.

AMD Ryzen 7 5700X Processor.

5/5

De AMD Ryzen 7 5700X processor is een perfecte CPU voor gaming, streaming en andere grafische toepassingen. Met zijn acht cores/16 threads kan deze processor een hoge prestatieniveau bereiken met een lage thermische belasting. De processor heeft een kloksnelheid van 4600 MHz in de basismodus en een turbo-modus die de kloksnelheid verhoogt tot maximaal 4000 MHz. De krachtige processor is compatibel met Socket AM4-moederborden, waardoor het mogelijk is om een uitgebreid systeem te bouwen dat perfect geschikt is voor verschillende veeleisende taken. De AMD Ryzen 7 5700X processor is ook uitgerust met verbeterde functies zoals de Zen 3-microarchitectuur, SMT (simultaneous multithreading) en een 7NM-processorfabricage. Het gebruik van deze technologieën zorgt voor een betere prestatie, betere efficiëntie en een lagere thermische belasting. Ook biedt de processor een ondersteuning voor PCIe 4.0 voor verbeterde connectiviteit en snelle gegevensoverdracht. Met deze krachtige processor heb je de beste tool voor het maken van games, streamen en andere grafische toepassingen.

Processor AMD RYZEN 5 5600X 3 7Ghz 32 MB AM4.

5/5

De AMD Ryzen 5 5600X processor van AMD biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties, energie-efficiëntie en kracht. Met de geïntegreerde cache-geheugenarchitectuur en de hoge kloksnelheid van de processor, kunnen gebruikers meer taken tegelijkertijd uitvoeren. De AMD Ryzen 5 5600X processor heeft een verwerkingseenheid met 32 MB L3-cache en biedt een hoge mate van energie-efficiëntie met een TDP van 65 watt. De processor heeft ook ondersteuning voor verschillende geavanceerde technologieën, waaronder AMD-technologieën zoals AMD SenseMI, AMD Ryzen Master Utility en AMD Virtualization. De processor is ook voorzien van ondersteuning voor DDR4 RAM-geheugen met een maximale snelheid van 4400 MHz, voor een verbeterde systeemprestaties. De processor heeft verder ondersteuning voor AMD Radeon-videokaarten, waardoor gebruikers kunnen genieten van een uitstekende beeldkwaliteit. De processor is ook compatibel met Windows 10 en Linux-besturingssystemen.

Intel Core i9-13900K, Intel® Core™ i9, LGA 1700, Intel, i9-13900K, 64-bit, Intel® 13de generatie Core™ i9.

5/5

Intel Core i9-13900K is een krachtige processor uit de Intel® Core™ i9-serie. De processor heeft een LGA 1700-socket en wordt geleverd met een dubbelkanaals geheugen. Het maximaal ondersteunde intern geheugen is 128 GB en de geheugentypen ondersteund door de processor zijn DDR4-SDRAM en DDR5-SDRAM. De Intel UHD Graphics 770 is de on-board graphics adapter en deze ondersteunt embedded DisplayPort (eDP) 1.4b, DisplayPort 1.4a en HDMI 2.1. De Intel Core i9-13900K is geschikt voor desktop, PC/Client/Tablet, Workstation en de PCI Express slots versie is 4.0, 5.0. De Intel® Turbo Boost Max Technology 3.0 frequency is 5,7 GHz en de Intel® Thermal Velocity Boost Frequency is 5,8 GHz. Deze processor is een echte must-have voor wie graag de beste prestaties uit zijn systeem wil halen.

AMD Ryzen 7 5700G.

5/5

De AMD Ryzen 7 5700G is een hoogwaardige processor met vele voordelen. Met deze processor kun je jouw games en creatieve projecten uitvoeren met een optimale prestatie. De processor is ontworpen met een geïntegreerde AMD Radeon Graphics-technologie die een haarscherpe beeldkwaliteit levert voor een ultieme gaming-ervaring. Deze processor is ook voorzien van een snelle cache-geheugen dat je computerprestaties verbetert. De AMD Ryzen 7 5700G processor is ook voorzien van een innovatieve technologie die bekend staat als AMD SenseMI. Deze technologie optimaliseert de prestaties van je processor door te leren van je gebruikspatronen. Het is ontworpen om de efficiëntie te verhogen en de prestaties te verbeteren. Daarnaast is de processor voorzien van een geavanceerd koelsysteem dat ervoor zorgt dat je processor op een veilige en effectieve manier blijft werken.

AMD Ryzen 7 5800X3D Processor.

5/5

De AMD Ryzen 7 5800X3D processor is een krachtige processor, ontworpen voor uitstekende prestaties. De processor is voorzien van 8 cores/16 threads en is eenvoudig te plaatsen op een moederbord met Socket AM4. De processor is ontworpen om te werken op een kloksnelheid van 3400 MHz, met een turbo-modus om maximaal 4500 MHz te bereiken. De AMD Ryzen 7 5800X3D processor biedt veel verschillende mogelijkheden. De processor heeft ondersteuning voor PCIe 4.0, wat betekent dat het mogelijk is om met de hoogste snelheid te werken. Daarnaast biedt de processor ondersteuning voor verschillende geavanceerde technologieën, waaronder AMD SenseMI technologie, AMD StoreMI technologie en AMD Ryzen Master Utility. Deze technologieën bieden een hoge prestatie, flexibiliteit en betrouwbaarheid voor de gebruiker.

Beste processor - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede processor tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de processors. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere processors beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een processor kopen gaat.

Conclusie over de best geteste processors

De processor vormt het hart van elke computer. Het is daarom belangrijk dat je als gebruiker de juiste processor kiest. Wij hopen dat onze blog je hierbij goed van dienst kan zijn. Je krijgt inzicht in precies wat er speelt. We hebben de top 10 producten voor je samengesteld, om het je zo makkelijk mogelijk te maken de juiste processor te selecteren. Uiteraard ben je altijd welkom als je met je vraag bij ons aanklopt. Om je nog verder te helpen, staan er ook interessante reviews beschikbaar van ervaren gebruikers. Bovendien bieden we gespecialiseerde oplossingen waarmee je kunt bekijken welke processor voor jou de beste is. Onze blog biedt je daarom een hoop informatie en tips over verschillende processors. De beoordelingen van deze processor kunnen je goed helpen bij het maken van een goede keuze voor jouw computer. Dus doe er je voordeel mee!

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023