KantoorRecensie.nl
  1. virusscanner

De 10 beste virusscanners voor je kantoor

Laatst bijgewerkt: 23 mrt. 2023

Heeft u een computer? Dan kunt u vast niet wachten om te weten welke virusscanner u het beste kunt kiezen. Wij hebben veel tijd en energie gestoken in het samenstellen van een lijst met de top 10 producten op het gebied van virusscanner. De resultaten zullen u niet teleurstellen, want we hebben de beste virusscanners geselecteerd met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu op zoek bent naar een gratis optie of bereid bent om iets meer geld uit te geven, er is voor ieder wat wils. Lees verder en ontdek uw ideale virusscanner.

Over het algemeen is het altijd handig om een virusscanners te hebben voor je kantoor. Het is altijd alleen de vraag waar je deze vandaan kunt halen. Meestal kun je namelijk niet achterhalen of een virusscanner daadwerkelijk goed is. Dit is best onhandig, omdat je alleen de beste virusscanner wilt hebben.

Kantoorrecensie.nl wil je hier al te graag bij helpen. Daarom hebben we besloten dat we een top 10 virusscanners voor je op onze website plaatsen. Zo kun je eenvoudig een virusscanner uit onze top 10 uitkiezen. Zo weet je zeker dat je een goede virusscanner koopt en geen verkeerde virusscanner koopt.

Een goede virusscanner kopen

Een goede virusscanner kopen is voor je kantoor ideaal. Daarom zijn ook heel wat mensen met een kantoor regelmatig op zoek naar een virusscanner. De best geteste virusscanners voor je kantoor is voor iedereen een aanrader, maar er zijn nog heel wat mensen die hier niet naar kijken.

Daarom is het goed om eens in onze top 10 virusscanners te kijken. Dan zie je direct welke virusscanners goed zijn. De virusscanners vergelijken kun je dan doen aan de hand van onze top 10. Het is wel goed om zelf altijd ook nog een vergelijking te maken om er een goed beeld van te krijgen.

Beste virusscanners voor je kantoor

De 10 beste virusscanners voor je kantoor hebben we natuurlijk niet zo uit onze duim gezogen. We zijn op onderzoek uitgegaan. Een virusscanners kopen doe je niet zonder daar even onderzoek naar te doen, daarom hebben wij gekozen voor een grootschalig onderzoek.

Zo hebben we een virusscanner test laten uitvoeren, zodat we zeker weten dat de virusscanners van goede kwaliteit zijn. We hebben naar alle mogelijke opties gekeken, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat we alleen goede virusscanners aan je aanbieden. Dit was voor ons een zeer belangrijke factor

Ik ben Nick, een toegewijde professional geboren op 3 maart 1985. Met een passie voor organisatie en efficiëntie zijn kantoorproducten een integraal deel van mijn dagelijks leven. Ze vergemakkelijken mijn werk en helpen bij het creëren van een productieve werkomgeving. Kwaliteit en functionaliteit zijn voor mij essentieel.

Nick
Nick van de Klaveren
Auteur

Inhoudsopgave

Populaire FAQS over deze virusscanner reviews

De prijzen van de virusscanners zijn op onze website altijd duidelijk zichtbaar. Op die manier weet je namelijk direct waar je aan toe bent. Voor ons is het van groot belang dat de prijzen kloppen met de virusscanner. We hebben dus geen virusscanners online staan die hun prijs niet waard zullen zijn voor je kantoor. 

Het is wel goed om te weten dat wij de prijzen niet bepalen. Wij werken samen met verschillende aanbieders die zelf hun prijzen bepalen. Hier hebben wij verder geen invloed op. We zorgen er wel altijd voor dat de prijzen goed in evenwicht zijn met wat je precies krijgt.

We hebben niet zomaar gekozen voor een top 10 virusscanners. Wij merkten namelijk dat een hele hoop mensen op zoek waren naar de beste virusscanners. Heel wat mensen zochten op wat de beste virusscanners is. Daarom vonden we het een goed idee om alle goede virusscanners in een top 10 te plaatsen. 

Daarnaast is het ook gewoon handig om de beste virusscanners op een rijtje te hebben staan, zonder dat je hier een hele tijd naar moet gaan zoeken. Het is erg vervelend als je iets zoekt, dat je eerst heel internet moet afstruinen voordat je het daadwerkelijk vindt.

Als je op Kantoorrecensie.nl gaat rondkijken, zie je verschillende virusscanner ervaringen op onze website verschijnen. Voor ons is het belangrijk dat je een duidelijk beeld krijgt van de virusscanners die we op onze website hebben staan. Daarom kiezen we ervoor om de virusscanner ervaringen met je te delen. 

Op die manier kun je precies zien waar je aan toe bent als je een virusscanner koopt. Een virusscanner kopen doe je namelijk voor je kantoor en hier wil je wel een duidelijk beeld van hebben. De ervaringen kunnen je helpen om erachter te komen of een virusscanner een goede optie is.

Na onze virusscanners vergelijking is wat ons betreft deze virusscanner best getest: McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android.. 

Deze scoort in ons onderzoek het hoogste in het totaaloverzicht, vandaar dat deze virusscanner terecht op de 1e plaats staat. 

Wil je deze virusscanner kopen, klik dan op de button onderaan de productomschrijving om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je jouw virusscanner kunt kopen. 

Beste 10 virusscanners van nu

McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android.

5/5

McAfee Internet Security Nederlands biedt gebruikers een veilige manier om online te gaan. Het programma biedt vertrouwde antivirus- en identiteitsbescherming voor pc's, Macs, smartphones en tablets. Het is snel geïnstalleerd en blokkeert bedreigingen met behulp van anti-virus die door onafhankelijke tests is geverifieerd. Naast de antivirus- en identiteitsbescherming bevat McAfee Internet Security Nederlands ook de True Key™-app, waarmee gebruikers hun wachtwoorden op een veilige manier kunnen opslaan en meteen toegang kunnen krijgen tot websites en apps. De app biedt extra beveiliging en is een eenvoudig te gebruiken manier om online veiligheid te garanderen. Ook biedt het programma een geavanceerde firewall die uw apparaten beschermt tegen hackers en malware.

Norton 360 Deluxe 2020 5 Apparaten 1 Jaar 50GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

5/5

Met Norton 360 Deluxe 2020 krijgt u de ultieme bescherming voor maximaal 5 apparaten voor een periode van 1 jaar. U kunt uw apparaten zoals pc's, Macs, tablets en smartphones beschermen tegen virussen, malware, ransomware, phishing en andere cybergerelateerde bedreigingen. U krijgt ook 50 GB back-upruimte voor al uw bestanden, alsmede een wachtwoordmanager, onbeperkte VPN-toegang en meer. Met Norton 360 Deluxe 2020 krijgt u ook de mogelijkheid om uw online privacy te bewaken. U krijgt de optie om uw online activiteiten te verbergen met behulp van een virtueel privénetwerk (VPN). Bovendien kunt u met de ingebouwde wachtwoordmanager uw wachtwoorden veilig opslaan en beheren, zodat u ze niet kwijtraakt of vergeet. U kunt ook een sterk wachtwoord genereren en toegang tot uw accounts beveiligen met behulp van een twee-factorauthenticatie.

Norton 360 Standard 2020 1 Apparaat 1 Jaar 10GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

5/5

Norton 360 Standard 2020 biedt u een volledig pakket aan beveiligingsoplossingen. Met de licentiecode krijgt u toegang tot alle functies van Norton 360 Standard 2020 voor 1 apparaat voor een periode van 1 jaar. Met deze licentiecode kunt u de software downloaden op Windows, Mac, Android en iOS. Daarnaast biedt de licentiecode ook 10 GB online opslagruimte, waarmee u al uw bestanden veilig kunt beheren. Als u de licentiecode gebruikt, moet u verplicht uw bankgegevens invullen voor een automatische verlenging. U kunt dit echter uitschakelen na het activeren van de licentiecode. Met Norton 360 Standard 2020 kunt u genieten van een veilige internetervaring op al uw apparaten. U kunt Norton 360 Standard 2020 downloaden met de meegeleverde licentiecode en meteen aan de slag.

Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar.

5/5

De Norton Security Deluxe 2023 biedt al deze voordelen voor maar liefst 3 apparaten. Je krijgt dus niet alleen de beste beveiliging voor je computers en laptops, maar ook voor je tablet en mobiel. Je hoeft dus niet meer voor elk apparaat apart een beveiligingssoftware aan te schaffen. De Norton Security Deluxe 2023 biedt je dan ook veel meer dan alleen een beveiliging tegen virussen. Je krijgt ook de bescherming tegen malware, spyware, phishing-aanvallen en ransomware. Daarnaast heb je met deze software ook toegang tot een VPN en een password manager. De VPN zorgt ervoor dat je verbindingen versleuteld zijn en je privacy wordt beschermd. En met de password manager kun je al je accounts beheren, zodat je nooit meer een wachtwoord hoeft te vergeten. Met de Norton Security Deluxe 2023 ben je dus goed beschermd en heb je alles wat je nodig hebt om je gegevens veilig te houden. De beveiligingssoftware is eenvoudig te installeren en te gebruiken, zodat je meteen aan de slag kunt. Kortom, met deze software ben je voorbereid op alles wat de toekomst kan brengen.

McAfee Total Protection Beveiligingssoftware 1 jaar 1 apparaat Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

McAfee Total Protection biedt u een veilige en eenvoudige manier om uw apparaten te beschermen tegen virussen, malware en andere cyberaanvallen. Deze beveiligingssoftware biedt u een uitgebreide bescherming voor al uw devices, waaronder pc's, Mac's, iOS en Android. Met McAfee Total Protection krijgt u een beveiligingspakket dat uw privacy en identiteit beschermt tegen phishing-aanvallen, identiteitsdiefstal, ransomware en andere internetgerelateerde dreigingen. Deze software biedt u ook de mogelijkheid om uw apparaat te scannen op virussen en andere malware, waardoor uw gegevens en bestanden veilig blijven. Met McAfee Total Protection verwijdert u niet alleen virussen, maar beschermt u ook uw privacy door bijvoorbeeld uw browsergeschiedenis en online activiteiten te verbergen. Ook kunt u hiermee automatisch wachtwoorden genereren en beheren, waardoor uw online accounts veilig blijven. Daarnaast biedt de software u een volledig geautomatiseerde back-up, waarmee u al uw bestanden gemakkelijk en veilig kunt opslaan. De download versie van McAfee Total Protection is beschikbaar in het Nederlands en heeft een geldigheid van 1 jaar voor 1 apparaat.

NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

5/5

NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar biedt een superieure beveiligingsoplossing. Met ons virtuele privénetwerk krijg je een veilige tunnel voor al je internetverkeer en verander je je virtuele locatie. Wat het zo uniek maakt, is dat we ook krachtige anti-malwaretools integreren, waardoor je kan genieten van een complete beveiligingsoplossing. Dit product biedt je de unieke mogelijkheid om je verbinding te beschermen op zes verschillende apparaten tegelijkertijd, voor een periode van een jaar. Je kan dus vertrouwen op NordVPN om je te beschermen tegen cybercriminaliteit, privacy-inbreuken en andere mogelijke dreigingen. Dankzij het unieke ontwerp van de VPN-tunnel kan je surfen op het web zoals je gewend bent, terwijl de beveiliging je op de achtergrond beschermt. Geniet van onze militaire-grade encryptie en geavanceerde beveiligingsfunctionaliteiten, zoals DNS-lekbescherming, automatische kill switch en no-logsbeleid.

McAfee Internet Security 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

Met McAfee® Internet Security kunt u met gerust hart online gaan. Onze beveiliging is ontworpen om u te beschermen tegen virussen, malware en andere online bedreigingen. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig en privé blijven, waar u ook bent. McAfee® Internet Security biedt een uitgebreid pakket aan bescherming voor uw apparaten, waaronder firewalls, webbescherming, bestandsencryptie en back-ups van uw gegevens. Daarnaast kunt u met de software ook een kinderslot instellen, zodat uw kinderen veilig online kunnen gaan. Met de ouderlijk toezichtfunctie kunt u ook websites met ongewenste inhoud blokkeren, zodat uw kinderen altijd beschermd zijn. Met McAfee® Internet Security kunt u met gerust hart surfen, streamen, gamen en social media gebruiken. Onze unieke technologie houdt uw apparaat beschermd tegen virussen, ransomware en andere online bedreigingen. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig en privé blijven, waar u ook bent. Met McAfee® Internet Security kunt u met een gerust hart surfen op het internet. Met McAfee® Internet Security krijgt u toegang tot bekroonde beveiliging, waarmee u met een gerust hart online kunt gaan. Uw gezin en uw apparaten zijn hiermee beschermd tegen virussen, malware, ransomware en andere online bedreigingen. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig en privé blijven, waar u ook bent. U kunt erop vertrouwen dat uw gezin beschermd is tegen ongewenste inhoud met onze kinderslot- en ouderlijk to.

McAfee Total Protection Multi-Device 5 Apparaten 1 Jaar Nederlands Frans Windows Mac.

5/5

Met McAfee Total Protection krijgt u een betrouwbare beveiliging voor uw pc's, Macs, smartphones, tablets en meer. Deze app is speciaal ontworpen om uw apparaten te beschermen tegen virussen, malware, identiteitsdiefstal en meer. U krijgt ook de volledige garantie dat een expert van McAfee het virus verwijdert als het onverhoopt toch zou voorkomen. Bovendien kan deze app worden gebruikt met Windows, Mac, iOS en Android-apparaten. U krijgt ook gratis toegang tot een veilige online back-up voor al uw documenten, foto's en andere bestanden, zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Met McAfee Total Protection kunt u vertrouwen op een uitgebreid pakket aan beveiligingsfuncties, waaronder antivirus, beveiligingssoftware, firewall, antispam en meer. U kunt deze app ook instellen om automatisch updates en scans uit te voeren, zodat uw apparaten altijd up-to-date blijven. Bovendien biedt McAfee Total Protection u premium privacybescherming, waarmee u persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden, bankgegevens en andere vertrouwelijke informatie kunt beveiligen. U krijgt ook de volledige garantie dat al uw gegevens veilig zijn, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het verliezen van belangrijke documenten. Met McAfee Total Protection kunt u dus met vertrouwen surfen, winkelen en bankieren, zonder zorgen te maken over uw digitale veiligheid.

SYMANTEC NORTON 360 DELUXE (ABONNEMENT) 1 GEBRUIKER, 5 APPARATEN, 1 JAAR.

5/5

Met Symantec Norton 360 Deluxe krijg je meerdere beschermingslagen voor je apparaten. Je krijgt een volledig veiligheidspakket waarmee je je identiteit, privacy en data kunt beschermen. Norton 360 Deluxe biedt de meest uitgebreide bescherming met meerdere lagen om je apparaten te beschermen tegen virussen, malware, identiteitsdiefstal en andere online bedreigingen. Daarnaast biedt Norton 360 Deluxe ook een aantal functies voor online privacy, waaronder een Secure VPN, waarmee je online activiteiten kunt versleutelen en surfen op openbare netwerken. Met deze versleuteling kun je er zeker van zijn dat je gegevens beschermd blijven, ook wanneer je onderweg bent. Met Norton 360 Deluxe krijg je ook toegang tot Dark Web Monitoring. Dit is een unieke functie waarmee je kunt controleren of je persoonlijke gegevens worden verhandeld op de donkere websites van het web. Als er iets wordt gevonden, krijg je meteen een melding zodat je er direct op kunt reageren. Met Norton 360 Deluxe heb je alles wat je nodig hebt om je apparaten, identiteit, privacy en gegevens te beschermen. Je krijgt een abonnement voor 1 gebruiker, 5 apparaten, voor 1 jaar. Geniet van deze uitgebreide bescherming en privacy voor je digitale leven.

Norton 360 Deluxe 2023 5 apparaten 1 jaar Officiële retailverpakking.

5/5

Met Norton 360 Deluxe 2023 heeft u de ultieme bescherming voor uw apparaten. Deze retailverpakking biedt bescherming voor maximaal 5 apparaten, waaronder pc's, Mac's, smartphones en tablets, tegen malware, phishing en ransomware. U krijgt ook versleutelde opslag voor uw wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens in de cloud. U kunt ook belangrijke bestanden en documenten veilig bewaren als preventieve maatregel tegen gegevensverlies. Daarnaast biedt Norton 360 Deluxe 2023 een slimme firewall voor pc's, versleuteling van bankkwaliteit voor online veiligheid, waarschuwingen bij toegangspogingen tot uw webcam en ouderlijk toezicht voor meer veiligheid bij het surfen van uw kinderen. Met 50 GB cloudback-up voor pc's kunt u ook uw bestanden en documenten veilig opslaan. Geniet van de ultieme bescherming met Norton 360 Deluxe 2023!

Beste virusscanner - Eindoordeel

Kantoorrecensie.nl staat ervoor om je te helpen met het vinden van de beste Unknown. Op die manier kan je ervoor zorgen dat je zelf hier geen uren tijd aan hoeft te spenderen. Het is veel fijner om direct een goede virusscanner tegen te komen.  

Het is voor jezelf wel altijd goed om zelf ook nog wat onderzoek te doen naar de virusscanners. Iedereen is anders en daarom vind je misschien andere virusscanners beter dan degene die bovenaan staan. Daarom is het wel verstandig om zelf ook wat onderzoek te doen voordat je een virusscanner kopen gaat.

Conclusie over de best geteste virusscanners

Met deze top 10 producten – waarbij rekening is gehouden met zowel prijs als kwaliteit – kun je er zeker van zijn dat je de meest geschikte virusscanner voor jouw situatie kiest! Hoewel er veel opties beschikbaar zijn is het ontzettend belangrijk om de beste virusscanner te vinden voor jouw specifieke behoefte en daarom hebben wij gezorgd voor een gedetailleerde lijst met opties op onze blog. Bij vragen kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Dan helpen wij je graag om de perfecte virusscanner te vinden die aan al jouw eisen voldoet.

 

Gepubliceerd op: 23 feb. 2023